Τρόμος στον αέρα για τη Λαμποράλ [Βίντεο]

Οι ισχυροί άνεμοι έκαναν αδύνατη την προσγείωση της πτήσης που μετέφερε την αποστολή της Λαμποράλ Κούτσα από την Κωνσταντινούπολη στο Μπιλμπάο (stop over),-πριν την τελική προσγείωση στο Σαντιάγο.

Στην πρώτη απόπειρα, ο πιλότος είδε τη μια ρόδα να πατά στον διάδρομο, για να καταλάβει πως δεν επρόκειτο να γίνει σωστά η δουλειά, αφού δεν είχε τον πλήρη έλεγχο του αεροσκάφους.

Με τη δεύτερη προσπάθεια προσπάθησε να αποφύγει τα περιττά και προσγειώσει όπως μπορούσε το αεροπλάνο. «Νομίσαμε πως μας χτύπησε κεραυνός. Τελικά, σταθήκαμε τυχεροί. Αρκετοί βέβαια, έβγαλαν ό,τι είχαν μέσα τους» ενημέρωσε την El Correo ο Τίμπορ Πλάις, ο οποίος ομολόγησε πως «δεν φοβήθηκα, αλλά ήταν τρελή η όλη κατάσταση και όταν είδα το video (οι κάμερες του Loiu κατέγραψαν τα πάντα) ένιωσα πολύ άσχημα».

Ο Αντρές Νοτσιόνι, σύμφωνα με το sport24, έγραψε στο Twitter πως «έγινε θαύμα», με τον Ράφα Μουντιόν, βετεράνο δημοσιογράφο ο οποίος έχει μεταδώσει χιλιάδες ματς για το Barca Radio Vitoria, να καταθέτει πως «ακόμα και ο "Τσαπού" που συνήθως είναι το αντίδοτο για όλα, είχε χάσει το χρώμα του».

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.