Ανάλυση DNA αποκαλύπτει ότι η Εύα Μπράουν ήταν Εβραία!

Τελικά η Εύα Μπράουν, την οποία ο Χίλτερ είχε παντρευτεί λίγες μόλις ώρες πριν την αυτοκτονία του, ήταν Εβραία!

Την συνταρακτική αυτή αποκάλυψη κάνει ντοκιμαντέρ του βρετανικού Chanell 4 επικαλούμενο ανάλυση του DNA από τρίχα που βρέθηκε σε βούρτσα που ανήκε στην Εύα Μπράουν.

Σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής «Dead Famous DNA» από την ανάλυση προέκυψε μια γενετική αλληλουχία που συναντάται σε Ασκενάζι Εβραίους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εκπομπής η τρίχα προέρχεται από «κάποιον που μπορεί να έχει Εβραίους προγόνους» προσθέτοντας ότι επιχειρήθηκε να γίνει ταυτοποίηση με λήψη DNA από δύο απογόνους της Μπράουν, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν, να βοηθήσουν στην έρευνα.

Τη βούρτσα μαζί με μια θήκη κοσμημάτων και ένα ανθρώπινο κρανίο είχε πάρει από το διαμέρισμα της Εύας Μπράουν ο Πολ Μπαέρ, ο γιός του οποίου δώρισε την τρίχα στους συντελεστές της εκπομπής.

Η συγκεκριμένη εκπομπή φημίζεται για τις «ανακαλύψεις της» καθώς έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του Έλβις, το μέγεθος του μορίου του Ναπολέοντα ενώ υποστήριξε ότι ο Κάρολος Ντίκενς υπέφερε από τη νόσο του Κρον.

Η εκπομπή για την Εύα Μπράουν και τον Χίτλερ θα μεταδοθεί στις 9 Απριλίου.

3 σχόλια:

 1. Σε λίγο θα μας πουν οτι και οι Έλληνες από αυτούς κατάγονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν πειράζει και ο καγκελάριος εβρεος ήταν εκεί θα κολλήσουμε τώρα ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για ψάξε λίγο δεν είναι απλά τα πράγματα
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/iluminati.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.