Κυνήγι μαγισσών η αναζήτηση του μοιραίου Boeing

Σε νέα ανακοίνωση προέβησαν οι Αυστραλιανοί αξιωματούχοι - υπεύθυνοι για τις έρευνες αναζήτησης του μοιραίου Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας Γουόρεν Τραστ, «είναι εξαιρετικά πιθανό» το αεροπλάνο να ήταν στον αυτόματο πιλότο όταν πέρασε στον Ινδικό Ωκεανό.

Ενώ σύμφωνα με νέα ανάλυση των δεδομένων που έχουν ληφθεί από τους δορυφόρους, οι έρευνες μεταφέρονται πλέον ακόμη νοτιότερα στον Ινδικό. Συγκεκριμένα, κατά 1.800 χλμ. νοτιότερα από το σημερινό πεδίο αναζήτησης.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, που εκτελούσε την πτήση ΜΗ370 Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου, μία ώρα μετά την απογείωσή του με συνολικά 239 επιβαίνοντες.

Από τότε, την εξαφάνισή του και τη στροφή του προς εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη του προορισμού του, καλύπτει ένα τεράστιο μυστήριο.

Πηγή: iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Το αεροπλανάκι που το έφαγε το λεϊζεράκι, δεν ήταν σε αυτόματο πιλότο, δεν έμεινε χωρίς καύσιμα,το πλήρωμα δεν βρισκόταν σε κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιδράσει και τελικά δεν κατέπεσε στον Ινδικό Ωκεανό στις ακτές της Αυστραλίας ή νοτιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ειναι εκει κάπου έξω στο σύμπαν καμία αστροπυλη θα το εφαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.