Νικόλαος Σιαλμάς: Ο ήρωας του Αη Στράτη δεν θα ξεχαστεί ποτέ [Βίντεο]

Νικόλαος Σιαλμάς

Ο ήρωας που αναχαιτίζοντας τουρκικά μαχητικά κατέπεσε νότια του Άη Στράτη με Mirage F1 στις 18 Ιουνίου 1992, βάζοντας το όνομά του στις χρυσές σελίδες των Ελλήνων ηρώων που έφυγαν μαχόμενοι εν καιρό ειρήνης. Πραγματικός Ίκαρος, έπεσε έχοντας πάντα πάνω από όλα την πατρίδα και το καθήκον.

Tο σύμβολο της σμηναρχίας του το οποίο και έγινε γιγαντιαίο μνημείο για να το βλέπουν από ψηλά τα αδέλφια του που καθημερινά μάχονται πάνω από το Αιγαίο για να διασφαλίζουν την εθνική μας κυριαρχία αλλά και ο εχθρός ο οποίος συνεχώς αμφισβητεί το φρόνημα τις αξίες και τα σύνορά μας.

3 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Mirage F-1C?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΟΛΩΝ ΠΟΥΣΤΕ!!

  Ο ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

  ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι ρε αλβανοπακιστανοεβραιε που μας λες τουρκοσπορους.400 χρονια σκλαβιας καιδεν χασαμε γλωσσα και εθνος αλλα και γενος.ΓΕΝΟΣ που ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΕΒΡΑΙΕ.ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙς ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙς ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΙΣ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΟΥΜΕ.ΑΘΛΙΕ ΤΥΠΕ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΣΑΝ ΕΜΑΣ.ΕΛ-ΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.