Θ.Πάγκαλος: "Να απολυθούν οι μισοί αστυνομικοί εκπαιδευτικοί και γιατροί - Είναι ευκαιρία με το μνημόνιο"

O Θ. Πάγκαλος του «μαζί τα φάγαμε» ξαναχτύπησε και δηλώνει πώς πρέπει να απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικοί, οι εκπαιδευτικοί και οι γιατροί. Αυτή τη φορά δεν έπιασε στο στόμα του τους στρατιωτικούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

«Χρειάζονται οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, σημειώνοντας ότι, «αν υπήρχε μία κυβέρνηση που δεν χρειαζόταν την λαϊκή ψήφο θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς».

«Σε έναν αριθμό 1.000 ατόμων στην Ελλάδα έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς», πρόσθεσε μιλώντας στον συστημικό Σκάι.

Τι λέει ο κ. Πάγκαλος. Πώς αφήστε τους μισούς αστυνομικούς να φυλάνε του πολιτικούς και όλους τους άλλους απολύστε τους, αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος των μεταναστών που και με δική του ευθύνη μπήκαν στη χώρα και σφάζουν Έλληνες.

Τι λέει ο κ. Πάγκαλος; Αφήστε τους Έλληνες χωρίς περίθαλψη, γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια. Οι έχοντες, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, μπορούν να πηγαίνουν σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Τέλος, ο Πάγκαλος λέει αφήστε την Παιδεία να ρημάξει και δώστε χώρο σε τύπους σαν τη Ρεπούση να διαστρεβλώνουν την ελληνική ιστορία και να μιλούν για συνωστισμό στη Σμύρνη προσβάλοντας τη μνήμη των χιλιάδων νεκρών από τους Οθωμανούς.

«Μόλις πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα, που είναι μεγάλος άθλος στην μεταπολιτευτική Ελλάδα αρχίσαμε να κρατάμε δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους που έχουν μπει στο Δημόσιο με αμφισβητούμενες διαδικασίες», είπε ο ευτραφής πολιτικός κατέληξε επισημαίνοντας πώς «γι' αυτό είχα πει ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία και όχι ευτυχία».

Μήπως ο κ. Πάγκαλος λειτουργεί ως «λαγός» της κυβέρνησης; Άλλωστε είχε πει πως θα μπορούσε να ψηφίσει και Σαμαρά.

7 σχόλια:

 1. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ - ΜΠΙΝΕΔΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΗΤΑΝΕ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΦΑΓΕ ΚΙ Ο ......ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Πάγκαλος είναι μισόχριστος, μισάνθρωπος και μισέλληνας, άρα πάσχει από σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.
  Καθυβρίζει τούς πάντες γιά να βγει από την πνευματική αφάνεια όπου βρίσκεται.
  Είναι ένα αξιολύπητο, κομπλεξικό ανθρωπάριο.

  ΝΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ο ανθρωπος λεει πολλες χοντραδες γενικα, αλλα δεν υπαρχουν δηλαδη επιορκοι αστυνομικοι, απαιδευτοι-ακαταλληλοι εκπαιδευτικοι και ανικανοι-ανευθυνοι Δημοσιοι υπαλληλοι??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ο ανθρωπος λεει πολλες χοντραδες γενικα, αλλα δεν υπαρχουν δηλαδη επιορκοι αστυνομικοι, απαιδευτοι-ακαταλληλοι εκπαιδευτικοι και ανικανοι-ανευθυνοι Δημοσιοι υπαλληλοι??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΊΑ TOY.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αχα ... από παιδί και τρελό μαθαίνεις την αλήθεια…

  αυτός μπορεί να είναι χοντρός ή ότι άλλο θέλεις, αλλά όχι οι μισοί αλλά το 80% τον δημόσιων υπαλλήλων είναι εντελώς άχρηστοι και μικρόψυχοι και πληρώνονται υπερβολικά πολλά λεφτά για αυτά που προσφέρουν.

  Και την ώρα που τα πραγματικά θύματα ,οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, σκύβουν κάθε μέρα το κεφάλι για να ζήσουν τις οικογένειες τους, οι άθλιοι δημόσιοι όλη μέρα γελάκια και καφέδες σίγουροι ότι και την επομένη μέρα θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την μίζεροι ζωή τους εις βάρος των άλλων .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.