Σοκαριστικές εικόνες από την Κίνα: Γιόρτασαν το θερινό ηλιοστάσιο τρώγοντας... σκύλους

Οι κάτοικοι της πόλης Γιουλίν το έκαναν λίγο πρόωρα αφού ήθελαν να αποφύγουν τους ακτιβιστές που κάθε χρόνο εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις εναντίον τους

Είναι γνωστό πως οι Κινέζοι έχουν κάποιες ιδιαίτερες και ίσως παράξενες -για τους Δυτικούς- γευστικές προτιμήσεις, αφού το μενού τους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έντομα, ερπετά αλλά και κατοικίδια ζώα, όπως οι σκύλοι!

Μάλιστα, πολλοί είναι οι Κινέζοι οι οποίοι γιορτάζουν το θερινό ηλιοστάσιο, τρώγοντας σκύλους, αν και φέτος, οι κάτοικοι της πόλης Γιουλίν το έκαναν λίγο πρόωρα αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελαν να αποφύγουν τους ακτιβιστές που κάθε χρόνο εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις εναντίον τους.

Οι κάτοικοι άλλαξαν την ημερομηνία για το ετήσιο φεστιβάλ με το οποίο γιορτάζουν την πιο μεγάλη ημέρα της χρονιάς και στο οποίο συγκεντρώνουν, σφάζουν και καταναλώνουν σκύλους.
Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το Φεστιβάλ κάνουν, μάλιστα, το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας την οργή των υπερασπιστών των δικαιωμάτων των ζώων.

Όσο για το λόγο που κάνει τους Κινέζους να τρώνε σκύλους, υποτίθεται ότι τους βοηθούν να μένουν «γεροί» τον χειμώνα, αν και σύμφωνα με τους ειδικούς η κατανάλωση αυτών τον ζώων αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αφού δεν είναι εμβολιασμένα και δεν ελέγχονται από κτηνιάτρους.

Πηγή: Daily Mail

3 σχόλια:

 1. Τριτοκοσμικά ζωα.. Αραγε ποια είναι τα πραγματικά ζώα σε αυτές της φωτώ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δηλαδή οι δυτικοί που σφάζουν αρνιά, γουρούνια, αγελάδες με τους τόνους είναι πιο πολιτισμένοι και περνάνε στο απυρόβλητο των ακτιβιστών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ότι και να λέτε,οι δυτικοί είναι 1000 φορές χειρότεροι.
  Αν θέλετε να δείτε πώς συμπεριφέρονται στα ζώα που προορίζονται για σφαγή,είναι γεμάτο το ιντερνετ.Δε συζητάμε βέβαια για το άκρον άωτον του αίσχους που είναι ότι βράζουν τις καραβίδες και τους αστακούς ζωντανούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.