Τελικά ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Δείτε γιατί

Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα.

Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.

Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:


Η φωτογραφία της Κέρκυρας με το σταυρό, είναι του Βασίλη Δουκάκη.

Η φωτογραφία του Πόρου, είναι του Βασίλη Τσανάκα.

Η φωτογραφία της Κέρκυρας - Βενετίας, είναι της Λίνας Ανεμογιάννη.

Η προτελευταία φωτογραφία με τίτλο: "Οι Περσείδες «λούζουν» τα Μετέωρα" ελήφθη στις 13/08/2013 από τον Babak Tafreshi που απαθανατίζει με τη φωτογραφική του μηχανή τα «πεφταστέρια» πάνω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της NASA.

Στην τελευταία φωτογραφία απεικονίζονται: Ο Παρθενώνας, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και δεξιά το Άγιο Όρος. Η μεγάλη φωτογραφία είναι από την Σαντορίνη.

Στη φωτογραφία με την Κρήτη, έγραψα εκ παραδρομής Chili αντί Chile. Το άρθρο αντιγράφηκε πάρα πολλές φορές (συνήθως χωρίς τη σωστή πηγή) και μερικοί που δεν χρωστάνε καλό σε κανέναν έσπευσαν να ρίξουν αστροπελέκια! Ηρεμήστε παιδιά δεν είναι τεστ Αγγλικών! Η Ελλάδα έχει του κόσμου τις ομορφιές. Αυτό ήθελα να πω μόνο!

Καμία φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία από μας, ούτε στο χρώμα ούτε σε τίποτα παρά μόνον προσθέσαμε τις μπάρες με τις λεζάντες (και την ιδέα φυσικά!).

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι : Η Ελλάδα είναι η « μακέτα » ολοκλήρου του υπόλοιπου πλανήτη, αλλά και του λοιπού σύμπαντος ….. Το φοβερό λοιπόν δεν είναι η κλοπή όλων των ρήσεων των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων , αλλά η παντελής άγνοια του Ελληνικού πληθυσμού από τις ρίζες του, πράγμα το οποίο όλοι, μα όλοι οι άλλοι άνθρωποι στον πλανήτη Γη γνωρίζουν. Ίσως θα πρέπει αυτήν την στιγμή να θυμηθούμε τα λόγια του Χένρυ Κίσινγκερ για τους Έλληνες…… Το θέμα αυτό λοιπόν το έχουν …. Ξευτιλίσει, το έχουν διαπομπεύσει, το έχουν λοιδορήσει ατελείωτα, και συνεχώς…. Ο βασικός σκοπός λοιπόν είναι να μην υπάρξει οποιαδήποτε προσεγγίσει από τον ….Έλληνα. Μόνο αυτόν φοβούνται πραγματικά ! Όπως επίσης γνωρίζουν πραγματικά ότι δεν γίνεται να συντρίψουν την « μακέτα » διότι θα συμπαρασυρθούν τα πάντα μαζί με αυτήν !Υπάρχει λοιπόν πληθώρα πλασματικών δεδομένων που διαρρέουν με έντεχνο τρόπο και έτσι δημιουργείται ένα ατελείωτο αλαλούμ στον κόσμο. Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα , εφόσον το επιθυμείς ανάτρεξε στην ιστορία, αλλά και όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται σήμερα . Εύχομαι ότι το καλλίτερο για εσένα στην έρευνα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.