Τρομακτική στιγμή στην ισπανική τηλεόραση: Σεφ σκοτώνεται όταν το αλεξίπτωτό του αποτυγχάνει να ανοίξει [Εικόνες βίντεο]

Ένας ισπανός τηλεοπτικός σεφ πέθανε μετά από πτώση με το αλεξίπτωτό του που απέτυχε να ανοίξει κατά τη διάρκεια ενός άλματος βάσης.

Φορώντας ένα wingsuit, ο Darío Barrio συγκρούστηκε σε μια ορθοπλαγιά της οροσειράς Σιέρα Segura στην Επαρχία Χαέν στην Ισπανία, την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Air.

Οι ιατροί που κλήθηκαν στη σκηνή στο χωριό Segura de la Sierra κοντά στο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ανδαλουσίας, δεν μπορούσαν να τον σώσουν.

Οι τελευταίες στιγμές της καταδικασμένης πτήσης του πιάστηκαν στην κάμερα από ένα μέλος του πλήθους που παρακολουθεί από κοντινή απόσταση.

Ξεκίνησε το μαγείρεμα, όταν ήταν 14 ετών και εργάστηκε σε μια σειρά από διαφορετικά εστιατόρια, πριν να γίνει μια προσωπικότητα της τηλεόρασης.

Ο Barrio έχει κερδίσει πολλά βραβεία και ήταν γνωστός ως υποστηρικτής ενός υγιεινού τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένου και της ισορροπημένης διατροφής.

Ήταν επίσης ένας μεγάλος λάτρης των σπορ, και έτρεχε και στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.