Έχασαν στο διάστημα δορυφόρο γεμάτο με σαύρες!

Το διαστημόπλοιο Foton-M4 εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο του Καζακστάν  και έκανε αρκετές τροχιές γύρω από τη Γη, πριν σταματήσει να ανταποκρίνεται στις εντολές της Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας

Ρώσοι επιστήμονες έχασαν επαφή με έναν πειραματικό δορυφόρο τον οποίο είχαν γεμίσει με σαύρες Γκέκο οι οποίες ήταν το αντικείμενο έρευνας για το σεξ μεταξύ ζώων σε μηδενική βαρύτητα.

Το διαστημόπλοιο Foton-M4 εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο του Καζακστάν Μπαϊκονούρ στις 19 Ιουλίου και έκανε αρκετές τροχιές γύρω από τη Γη, πριν σταματήσει να ανταποκρίνεται στις εντολές της Roscosmos, την Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας.

Οι πέντε σαύρες που βρίσκονταν στον δορυφόρο, μια αρσενική και τέσσερις θηλυκές, εκτοξεύτηκαν στο διάστημα για μια πτήση που θα διαρκέσει 60 ημέρες ώστε να εντοπιστούν οι επιπτώσεις που έχει στις ερωτικές ζωές των πλασμάτων η έλλειψη βαρύτητας.

protothema.gr

5 σχόλια:

 1. Που είσαι μωρή Lizard !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ...κατά τα άλλα "είχαν γεμίσει το διαστημόπλοιο με σαύρες", δηλαδή μία αρσενική και τέσσερις θηλυκές...
  Τι να πει κανείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...κατά τα άλλα "είχαν γεμίσει το διαστημόπλοιο με σαύρες", δηλαδή μία αρσενική και τέσσερις θηλυκές...
  Τι να πει κανείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ε ρε με τι ασχολείται ο κόσμος!!!! Αντί να καλυτερέψουν το βιοτικό επίπεδο των συνταξιούχων στην Ρωσία (μέση σύνταξη 150 Ευρώ!!!) ασχολούνται με το σεξ των τετράποδων στο διάστημα!!!!!
  Τώρα ποιός είναι το ζώον διαλέξτε και πάρτε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα και την δίψα και οι μαλακες σκορπανε εκατομμύρια να δουν τις επιπτώσεις της αγαμιας που έχουν οι σαύρες στο διάστημα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.