Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ βίντεο που δείχνει αστυνομικό να ξυλοκοπάει γυναίκα

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό στο Λος Άντζελες να ρίχνει κάτω μια γυναίκα που περπατούσε στο διάζωμα ενός δρόμου και να αρχίζει να τη χτυπά με γροθιές στο κεφάλι.

Σύμφωνα όμως με τον αρχηγό της αστυνομίας, ο αστυνομικός προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να σώσει τη γυναίκα που έδειχνε να μην έχει αντίληψη του χώρου και του τόπου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να παρασυρθεί από αυτοκίνητα.

Ωστόσο ανθρωπιστικές οργανώσεις κάνουν λόγο για ρατσιστική επίθεση καθώς ο αστυνομικός είναι λευκός και η γυναίκα μαύρη. Άλλωστε όπως φαίνεται και στο βίντεο που «καίει» τον αστυνομικό, μετά τον ξυλοδαρμό και με τη βοήθεια συναδέλφου του με πολιτικά, βάζει στη γυναίκα χειροπέδες.

Πάντως, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, ο τροχονόμος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

2 σχόλια:

 1. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ μπάτσος είναι μεγάλος βλάκας…

  Αλλά, η είδηση αυτή «υπάρχει» μόνο και μόνο επειδή το θύμα είναι μια μαύρη κοπέλα, αν στην θέση της ήταν μια λευκή κοπέλα, τότε απλά δεν θα δεν θα υπήρχε είδηση για τα «προοδευτικά – δημοκρατικά» ΜΜΕ.

  Τα κοινωνικά συμπλέγματα των αμερικανών ΝΑ μένουν στο αμέρικα, δεν ήμαστε το ίδιο με αυτούς. Τις δικές τους αμαρτίες ΔΕΝ θα τις λουστούμε εμείς.

  Πότε μην αγνοείτε ότι οι μαύροι είναι ως άνθρωποι το ίδιο ρατσιστές με όλους τους άλλους. Θύματα αλλά και θύτες.

  Οι μάγκες που διαδίδουν αυτές οι «ειδήσεις», που έχουν ως μόνο σκοπό να μας ενοχοποιήσουν, να πάνε στον αγύριστο ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.

  Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεκολλήστε, ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι ο ρατσισμός του ΧΡΗΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεγάλωσα στις ΗΠΑ και σας διαβεβαιώνω ότι οι Μαύροι είναι πιό ρατσιστές από τούς Λευκούς Αμερικανούς, οι δε Μουσουλμάνοι Μαύροι είναι οι χείριστοι.
  Έχω την εντύπωση ότι ο Μαύρος διακατέχεται από κόμπλεξ έναντι τού Λευκού.
  Τα ανωτέρω ΔΕΝ ισχύουν για τούς ενσυνείδητους Ορθόδοξους Χριστιανούς Μαύρους. Συγκλονιστική η Ελληνορθοδοξία!
  Εμείς οι Έλληνες έχουμε μηδαμινά έως μηδενικά προβλήματα με τούς Μαύρους ανά τον Κόσμο διότι δεν είμαστε ρατσιστές και ουδέποτε είχαμε μαύρους δούλους και ουδέποτε φερθήκαμε κακώς σε αυτούς.

  Φάνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.