Παιδικές φωνές σβήνουν από το σπαθί του Ισλάμ

Η οργή είναι μεγάλη! Οι ισλαμιστές στο Ιράκ αποκεφαλίζουν παιδιά χριστιανών και στην συνέχεια παλουκώνουν τα κεφάλια τους!

Οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης τόσο καιρό τους εξόπλιζαν, με αρχή την Συρία, εκείνοι σφάζουν όσο μπορούν και τώρα το ΝΑΤΟ επεμβαίνει στην περιοχή για να φέρει την… «ειρήνη» και την «δημοκρατία», ακριβώς όπως την έφερε σε τόσες χώρες που υπήρξε εισβολή. Πραγματικός στόχος είναι η Μέση Ανατολή να περάσει στο έλεγχο της Δύσης, να τεθούν υπό πλήρη έλεγχο το σιϊτικό Ιράν και η Συρία, και εν συνεχεία η πίεση (παράλληλα με Ουκρανία και ενδεχόμενα και Γεωργία) να αυξηθεί σε Κεντρική Ασία και Καύκασο με το βλέμμα στην Ρωσία, η οποία, ως γνωστόν, είναι η μόνη χώρα που μπορεί και αντιστέκεται στην επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας, γι” αυτό και συκοφαντείται από ΜΜΕ της διαπλοκής.

Οι δε βομβαρδισμοί εναντίον των ισλαμιστών στο Ιράκ γίνονται, μεταξύ άλλων, για να τους ξεκαθαρίσουν ποιο είναι το αφεντικό, καθώς άρχιζαν να γλυκοκοιτάζουν τα κοιτάσματα του Κιρκούκ. Καμία αντίδραση δεν υπήρξε από τις Η.Π.Α., όταν αποκεφαλίζονταν χιλιάδες αλλόπιστοι και ιρακινοί στρατιώτες.

Εκκλησία της Ελλάδας και Οικουμενικό Πατριαρχείο εξακολουθούν να σιωπούν και να μην παρεμβαίνουν ουσιαστικά εναντίον των βάναυσων σφαγών χριστιανών από τους ισλαμιστές. Αντίθετα προκαθήμενοι συπροσεύχονται με ιμάμηδες και ακούν ψαλμούς από το κοράνι στα πλαίσια της πανθρησκείας. Άραγε προς τα που προσεύχονται; Στο απόλυτο μηδέν; Πάνω στο αίμα των αθώων παιδιών, τα οποία η διεθνής κοινότητα αφήνει τόσο καιρό στο έλεος του σπαθιού και θα παρέμβει κατόπιν εορτής;

Άραγε που είναι οι διαμαρτυρίες στην Ελλάδα για τις σφαγές αθώων παιδιών σε Ιράκ και Συρία, δίπλα σε αυτές της Παλαιστίνης; Δυστυχώς τα δύο μέτρα και σταθμά έχουν περάσει και στην κοινή γνώμη που έχει μάθει να σκέφτεται όπως υπαγορεύει η τηλεόραση ή οι πλήρως ελεγχόμενες «ανθρωπιστικές» οργανώσεις.

Μερικοί μάλιστα δίχως να έχει λυθεί το πρόβλημα στην Μέση Ανατολή, επιθυμούν ταχέως την δημιουργία τζαμιών στην Ελλάδα. Μα καλά πέθανε η αξιοπρέπεια σε αυτή την χώρα; Οι υποστηριχτές αυτών των σχεδίων δεν συγκινούνται από τους μαζικούς αποκεφαλισμούς παιδιών στο όνομα του Αλλάχ; Ή μήπως νομίζουν πως με τέτοιου είδους παραχωρήσεις θα συγκινηθούν τα σπαθιά και θα σταματήσουν να κόβουν;

Το καρπούζι δεν κόβεται στην μέση με αυτόν τον τρόπο. Ούτε η αλήθεια συγχωνεύεται με την μορφή συμπροσευχών. Αντίθετα έτσι επιβάλλεται με πονηρό και ψευτοειρηνικό τρόπο το ψέμα και νομιμοποιείται η αδικία. Ο καθένας πρέπει να έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει ή να απορρίπτει στο μυαλό του ότι δεν κρίνει σωστό, ζώντας ειρηνικά με τον διπλανό του και βλέποντας πως υπάρχει πραγματική δικαιοσύνη, όπου το δικαίωμα αυτό παραβιάζεται. Οι βιασύνες εσωκλείουν συμφέροντα ίσως και μίσος προς κάθε τι αληθινό!

Βαρύς όμως θα πέσει ο πέλεκυς για τους δολοφόνους, τους σιωπούντες και τους ηθικούς αυτουργούς!

Τα πάντα είναι κύκλος σε αυτή την ζωή…

2 σχόλια:

  1. Θα επρεπε να υπαρχει ενας πολυεθνικος στρατος ο οποιος θα ενεργοποιειται και θα εγκαθισται σε οποιοδηποτε σημειο χωρα του πλανητη μεχρι τελικης εξωλοθρευσης αυτων των ψευτοιδεολογικων,ψευτοθρησκευτικων ομαδων .Ο στρατος αυτος πρεπει να ενεργοποιειται ΑΜΕΣΑ αν υπαρχει εστω κι ενας θανατος παιδιου οπουδηποτε στον κοσμο.Το κρατος στο οποιο εγινε ο φονος του παιδιου πρεπει να τρωει τεραστιο προστιμο Να αλλαζει αμεσα η κυβερνηση για λογους αξιοπρεπειας.
    Το κρατος που δεν μπορει να παρεχει ασφαλεια στους πολιτες του και ειδικα στα ΠΑΙΔΙΑ δεν ειναι κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα επρεπε να υπαρχει ενας πολυεθνικος στρατος ο οποιος θα ενεργοποιειται και θα εγκαθισται σε οποιοδηποτε σημειο χωρα του πλανητη μεχρι τελικης εξωλοθρευσης αυτων των ψευτοιδεολογικων,ψευτοθρησκευτικων ομαδων .Ο στρατος αυτος πρεπει να ενεργοποιειται ΑΜΕΣΑ αν υπαρχει εστω κι ενας θανατος παιδιου οπουδηποτε στον κοσμο.Το κρατος στο οποιο εγινε ο φονος του παιδιου πρεπει να τρωει τεραστιο προστιμο Να αλλαζει αμεσα η κυβερνηση για λογους αξιοπρεπειας.
    Το κρατος που δεν μπορει να παρεχει ασφαλεια στους πολιτες του και ειδικα στα ΠΑΙΔΙΑ δεν ειναι κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.