Ινδία: Λευκή τίγρης κατασπάραξε 20χρονο σε ζωολογικό κήπο [Βίντεο]

Μια λευκή τίγρη επιτέθηκε και σκότωσε έναν 20χρονο ο οποίος γλίστρησε και έπεσε στο περίβλημα του ζωολογικού κήπου στο Δελχί. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στο ζωολογικό κήπο στο Νέο Δελχί της Ινδίας την περασμένη  Τρίτη.

Η έξι ετών τίγρης, που ακούει στο όνομα Vijay μέσα σε δευτερόλεπτα επιτέθηκε στο νεαρό Maksood από το Anand Parbat στο Δελχί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η τίγρης άρπαξε τον 20χρονο από το λαιμό, ενώ όσοι παρακολουθούσαν ούρλιαζαν για να αποτρέψουν στο θηρίο να ολοκληρώσει το έργο του, όμως ήταν πολύ αργά.

"Η ασφάλεια του κήπου προσπάθησε να τον κρατήσει μακριά, αλλά εκείνος κατόρθωσε και πήδηξε μέσα, άγνωστο για ποιο λόγο" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Amitabh Agnihotri Mr. Mehfooz υπεύθυνος του κήπου.

"Υπέφερε στα σαγόνια της τίγρης για 10-15 λεπτά πριν πεθάνει" είπαν αυτόπτες μάρτυρες στα τηλεοπτικά δίκτυα "αλλά κανείς δεν τον βοηθούσε".

Η Αστυνομία έφτασε γρήγορα, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να επέμβει.

Σύμφωνα με άλλο μάρτυρα, "η τίγρης τον έπιασε από το λαιμό και τον έσερνε πέρα-δώθε. Μετά τον άφησε για λίγο, πριν ξαναγυρίσει και τον πάρει πάλι από το λαιμό για να τον πάει στην άλλη πλευρά του κλουβιού», λέει κάποιος άλλος.

Υπολογίζεται πως υπάρχουν περίπου εκατό λευκές τίγρεις στην νοτιοανατολική Ασία, όπου συναντάται το είδος αυτό. Το λευκό τους χρώμα οφείλεται σε ένα ιδιαίτερο γονίδιο που φέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.