Αμβρόσιος: Τα εγγόνια σας θα είναι... «γιουσουφάκια» την 28η Οκτωβρίου του... 2034

Είκοσι χρόνια δίνει στην Ελλάδα με την τωρινή της μορφή ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων...

Σε άλλη μια παραληρηματικού τύπου ανάλυση για την κατάσταση στη χώρα και τα μελλούμενα σε αυτή με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος μέσω του προσωπικού του blog.

Αφού αναφέρεται σε δημοσιεύματα του τύπου που κατά την λογική του υποστηρίζουν την έννοια της μη-Πατρίδας και αφού υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως» υιοθετεί το ρόλο του... μέντιουμ προβλέποντας πώς θα είναι η Ελλάδα την 28η Οκτωβρίου του 2034!

«Βλέποντας» 20 χρόνια μπροστά ο κ. Αμβρόσιος προβλέπει από τη μια ότι οι οικονομικοί μετανάστες θα καθιερώσουν μια δική τους εθνική εορτή, την 28η Οκτωβρίου 2034 για την «άλωση της Ελλάδας» και από την άλλη ότι τα εγγόνια των αναγνωστών του «μπορεί να είναι και... γιουσουφάκια».

Ολόκληρο το επίμαχο απόσπασμα-πρόβλεψη έχει ως εξής:

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι "οικονομικοί Μετανάστες" στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται!  Έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: "28η Οκτωβρίου ...2034! Η άλωση της Ελλάδος ή Η κατάκτηση της Ευρώπης ή Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ......" Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και ..."γιουσουφάκια"!  Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα

Πηγή: protothema.gr

6 σχόλια:

 1. Μήπως ετοιμάζετε κάτι παρόμοιο τότε πριν την άλωση που με πλούσια δώρα "προσκυνήσατε" τον Μωάμεθ για να σας αφήσει όλα σας τα προνόμοια ΟΤΑΝ θα ερχόταν να κατακτήσει το Βυζάντιο?????? Είστε μαθημένοι εσείς οι σκοταδιστές και οι καταστροφείς του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, όχι μόνο να κρατάτε με μυστικές συμφωνίες όλα σας τα προνόμια, αλλά και να είσαστε οι πραγματικοί "δυνάστες" των Ελλήνων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Na tou thimhsoume ti legean oi prokatoxoi tou kata thn tourkokratia: oti o theos esteile tous tourkous dioti den pisteuan arketa kai na mhn tous maxontai! Tora ti thelei ? o theos tous ksanastelnei. xaxaxaxaxxa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "ορθόδοξα χριστιανόπουλα"...... μάλλον θέλει να πει "Εβραιοχριστιανόπουλα" γιατί από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα .... προτίμησαν τις εβραϊκές γραφές... (πατριάρχης Ιεροσολύμων)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "ΣΙωνιστική κατεύθυνση"???? Μα καλά εσείς δεν πηγαίνετε χέρι-χέρι με αυτους? την ιστορία τους δεν ασπασθήκατε? την θρησκεία τους δεν ασπασθήκατε? τώρα σας βρωμάνε επειδή θα χάσετε την δύναμη και το χρήμα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλά....απορώ που βλέπουν κάποιοι το παράλογο στο κείμενο του Μητροπολίτη...΄Ηδη αυτές τις καταστάσεις τις βιώνουμε καλά στο πετσί μας. Αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και τι τον ενοχλούν τα "γιοσουφάκια"....;
  Αφού στην Τουρκοκρατία το παπαδαριό ήταν και γαμώ τα γιοσουφάκια του Σουλτάνου...
  Για ποιάν Ελλάδα μιλά ο τράγος;
  Αφού μας πρίζουν τον έρωτα με την εβραική μυθολογιά εδώ και 1500 χρόνια...
  Αλληλουια τράγε!
  Και όπως λέγατε το 1453 " καλύτερα το φέσι του ισλαμ παρά ο Πάπας"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.