Απίστευτο εύρημα στον Άρη: Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού

Ένα μυστηριώδης σύμβολο έχει βρεθεί σε ένα βράχο στον Άρη. Η εικόνα ελήφθη από το Mars Rover Opportunity, και δείχνει ένα σύμβολο σε σχήμα που μοιάζει με έναν κέλτικο σταυρό της Ιρλανδίας.

Ο κέλτικος σταυρός ή ο ιρλανδικός Σταυρός, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από πολλούς αρχαίους λαούς, πολύ πριν από την έλευση του Χριστιανισμού.

Η έννοια που συνήθως αποδίδεται σε αυτό το σύμβολο είναι ο Ήλιος, σε συνδυασμό με μια αίσθηση σύνδεσης ανάμεσα στον γήινο κόσμο και τον ουράνιο κόσμο.

Το σύμβολο του Κέλτικου σταυρού.

Στην ανάλυση του συμβόλου του Κέλτικου σταυρού είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο κέντρο του σταυρού, το σταθερό σημείο που όλες οι παραδόσεις συμφώνησαν να ορίσουν συμβολικά ως τον πόλο, που κάνει την περιστροφή του κόσμου, και αντιπροσωπεύεται γενικά τον τροχό, τόσο μεταξύ των Κελτών, όσο και των Ινδουιστών.

Φυσικά η φωτογραφία είναι από την Nasa και μπορείτε να την δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, και αυτό γιατί μας αρέσει να μιλάμε πάντα με αποδείξεις.

Βλέπε αρχική εικόνα της NASA

Φωτογραφία Πηγή: http://mars.jpl.nasa.gov/mer/gallery/all/1/m/3720/1M458433044EFFCEQKP2955M2M1.JPG

4 σχόλια:

 1. Αυτό ειναι εξάρτημα της μηχανής του κιμά, που έχουμε στο σπίτι μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εάν και εφόσον πρόκειται για αληθινή φωτογραφία από τον Άρη, θα τολμούσα να πω ότι ποιο πολύ μου κάνει για κάποιο παλιό εξάρτημα (γρανάζι;;;) χωμένο σαν απολίθωμα παρά για κέλτικο σταυρό. Δείτε τον υπολογιστή των Αντικύθηρων για να καταλάβετε τι εννοώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πως θα μπορουσε να ειναι σταυρος,αν αυτο το συμβολο το χρησιμοποιουμε στη γη μετα το χριστο?δηλαδη υπηρξε πολιτισμος στον αρη μετα τη σταυρωση?αρκετα κουφο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κουφό είναι αυτο που ειπες εσυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.