Το απίστευτο G2: Πώς να μετατρέψεις ένα απλό 9άρι πιστόλι σε υποπολυβόλο [Βίντεο]

Ένα εντυπωσιακής σύλληψης σύστημα πολλαπλασιασμού της ισχύος των απλών πιστολιών κυκλοφόρησε γνωστή αμερικανική εταιρεία με τον κωδικό G2. Νομίζεις ότι βλέπεις ένα προηγμένο υποπολυβόλο, αλλά είναι μόνο ένα πιστόλι ... μεταμφιεσμένο.

Τι είναι το G2: Στην ουσία είναι μία "θήκη" η οποία δίνει την δυνατότητα στον χρήστη ενός απλού πιστολιού των 9 χλστ. να εκμεταλλεύεται στο maximum τις δυνατότητες ενός απλού πιστολιού μετατρέποντάς το σε υποπολυβόλο με προηγμένα σκοπευτικά σε ότι αφορά την ακρίβεια.

Τα συνηθισμένα πιστόλια των 9 χλστ. είναι προορισμένα να είναι αποτελεσματικά σε αποστάσεις το πολλή μέχρι τα 30-40 μέτρα, ενώ είναι φονικά ακόμα και πάνω από τα 100 μέτρα στην πραγματικότητα.

Οι περιορισμοί στην σκόπευση και στην διαχείριση ενός απλού πιστολιού είναι αξεπέραστοι ακόμα και για τους καλύτερους σκοπευτές. Όχι πια: Το G2 κουμπώνει επάνω σε μία θήκη με προηγμένα σκοπευτικά και εργονομία υποπολυβόλου, ειδικά σχεδιασμένα για την χρήση ενός πιστολιού και μετατρέπεται σε ένα φονικό ημιαυτόματο υποπολυβόλο.

Στο βίντεο εμφανίζεται να το "φοράει" ένα Glock αλλά είναι συμβατό σχεδόν με όλα τα 9άρια της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.