Απίστευτο βίντεο: Πιλότος πετά με ένα αντίγραφο ανεμόπτερου του 1938 της νεολαίας του Χίτλερ

Αυτό το απίστευτο βίντεο δείχνει έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που πετά με ένα αντίγραφο ανεμόπτερου του 1938 της νεολαίας του Χίτλερ.

Ο πιλότος, φορώντας γυαλιά και αναπνευστική συσκευή είναι δεμένος στο κάθισμα του ξύλινου αεροσκάφους και πετά στα ύψη, εκατοντάδες πόδια πάνω γερμανική ύπαιθρο, όπως έκαναν οι πιλότοι πριν από το ξέσπασμα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Το σύγχρονο ανεμόπτερο φαίνεται πολύ πιο ανθεκτικό στον αέρα από ότι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν συχνά από τους νέους στρατιωτικούς της νεολαίας του Χίτλερ και εμφανίζονται σε αρχειακό υλικό του 1938.

Η Νεολαία Χίτλερ, ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών, είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου στο να είναι μέρος των σχεδίων του Αδόλφου Χίτλερ για να σχηματίσει μια σούπερ-Άρια φυλή. Τα μέλη πήγαιναν να γίνουν στρατιώτες για τη γερμανική στρατιωτική μηχανή, με την ειδίκευση μαχητών που θα ένωναν τον Waffen SS.

Η Συνθήκη των Βερσαλλιών που υπογράφτηκε μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ιαπωνία και την Ιταλία - απαγόρευε στην Γερμανία να έχει πάνω από 100.000 στρατιώτες, σε ναυτικό ή την αεροπορία. Για αυτό, οι πιλότοι έπρεπε να εκπαιδεύονται σε ανεμόπτερα, δεδομένου ότι δεν είχαν κριθεί παράνομα από τη Συνθήκη.

Το 1935, ο Χίτλερ παραβίασε τη συμφωνία με την καθιέρωση της υποχρεωτικής στράτευσης και την ανοικοδόμηση των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων. Παρά το γεγονός αυτό, οι Ναζί συνέχισαν να χρησιμοποιούν ανεμόπτερο στην μοίρα τους μέχρι και τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.