Ο δήμος Ζακύνθου τοποθέτησε προτομή του Κομφούκιου σε πλατεία! - Σφοδρή αντίδραση του Μητροπολίτη

Με οργή αντέδρασε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος (πρώην Ζακύνθου) στην τοποθέτηση αγάλματος του Κομφούκιου στην πλατεία Αγίου Λουκά της πόλης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerazante.gr, αμέσως μετά τη λειτουργία του Αγίου Διονυσίου και ενώ οι επίσημοι έπιναν τον καφέ τους, ο Χρυσόστομος εξέφρασε με έντονο τρόπο τη διαφωνία του στην τοποθέτηση του αγάλματος. Φαίνεται μάλιστα πως χρησιμοποίησε «βαριές κουβέντες», καθώς όπως λένε οι αυτήκοες μάρτυρες φέρεται να είπε στον δήμαρχο του νησιού Παύλο Κολοκοτσά:

«Είσαστε τρελοί. Φέρατε και τοποθετήσατε ένα άγαλμα που δεν συνάδει με την Εκκλησία. Θα το πάρετε από εκεί θέλετε δεν θέλετε. Αν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνει ο ίδιος ο λαός. Δεν θα το ανεχτούμε στη Ζάκυνθο. Θα κηρύξουμε την Εκκλησία υπό διωγμό και θα βαράνε πένθιμα οι καμπάνες μέχρι να ξεκουμπιστεί»!

«Είναι προσβλητική η συμπεριφορά σας προς το δήμαρχο του νησιού. Εάν το γνώριζα, δεν θα ερχόμουν. Με αναγκάζετε να αποχωρήσω» δήλωσε ο κ. Κολοκοτσάς για να συνεχίσει αμετανότητος ο μητροπολίτης: «Ας μην ερχόσασταν ποτέ. Δεν με νοιάζει εάν φύγετε. Να ξέρετε, όμως, ότι από εδώ και στο εξής η εκκλησία δεν θα έχει καμιά απολύτως σχέση και επαφή με το Δήμο. Κομμένα όλα»!

Το εν λόγω άγαλμα του Κομφούκιου αποτελεί δώρο κυβερνητικής αντιπροσωπείας της επαρχίας Σαντόνγκ που πριν από τρεις περίπου μήνες επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο και υπόγραψε αδελφοποίηση με το Δήμο.

Στο διάστημα αυτό το άγαλμα είχε μείνει στις αποθήκες του Τελωνείο για λόγους γραφειοκρατίας. Βέβαια κανένας από τους κατοίκους δεν γνώριζε ποιος ο λόγος της τοποθέτησης της προτομής στο συγκεκριμένο σημείο

11 σχόλια:

 1. Μιλάνε τώρα και οι σκοταδιστές, οι καταστροφείς του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, οι ρασοφόροι συμφορά του έθνους, αυτοί που πουλήθηκαν στους Τούρκους πριν ακόμα και από την άλωση, αυτοί που προτίμησαν τους εβραίους από το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα, αυτοί που πούλησαν ακόμα και την επανάσταση του 21!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μητροπολίτη Χρυσόστομε, σεβασμός σε έναν μεγάλο φιλόσοφο της Ανατολής. Διάβασε την φιλοσοφία του.... θα κερδίσεις, δεν θα χάσεις..... η αλαζονία σου δείχνει το επίπεδο της μόρφωσής σου και το τι αντιπροσωπεύεις. Σεβάσου για να σε σέβονται!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ὁ Κομφούκιος εἶπε:
  « Ὁ Σωτήρας θὰ ἔρθει ἀπὸ τὴν Δύση καὶ κακοὶ ἄνθρωποι θὰ τὸν σκοτώσουν ἐπάνω σὲ ξύλο!!!»

  ( εἰς ἀπάντησην στὸν μωρὸ 11:38 καὶ στὸν ἀπαίδευτο, συκοφαντικὸ, φανατικὸ καὶ ἀνιστόρητο γενίτσαρο 11:17.

  νκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απάντηση στον αμόρφωτο 2.26
  "Ευκολα συγχωρούμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η συμφορά στην κοινωνία είναι όταν ο ενήλικας φοβάται το φως". Πλάτων
  Διάβασε ανιστόρητε τα αίσχη που κάνανε οι Χριστιανοί στο πρώτο Νταχάου της ανθρώπινης Ιστορία... την Σκυθόπολη όπου επί 20 χρόνια με την ευλογία των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου θανάτωσαν πάνω από 100 χιλιάδες Ελληνιστές.
  "Σκυθόπολις η σημερινή Μπετσηάν του Ισραήλ γύρω στο 341 επί Κωνταντίνου Β δευτερότοκο γιό του Μ. Κωνσταντίνου υπήρξε ο τόπος συγκέντρωσης και θανάτωσης (Αουσβιτς) των Ελλήνων εθνικών. Το αναφέρει στο βιβλίο του Retum Gestrarum Libri XXXI ο Αμιανός Μαρκελλίνος Ρωμαίος Ιστορικός. Αυτή ήταν η επινόηση του επισκόπου Αλεξανδρείας Γεώργιου μαζί με τον γραμματέα του Κωνσταντίνου, Παύλο καλούμενος και Τάρταρο. Κατασχέσεις περιουσιών, βασανιστήρια, θανατώσεις επί 20 ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε αυτό το στρατόπεδο του θανάτου. Θανατώθηκαν πάνω από 100.000 εθνικοί ακόμα και όσοι ήταν ενδεδυμένοι διαφορετικά από τους μοναχούς (ράσα) ή φορούσαν ένα φυλαχτό στον λαιμό τους, εσύροντο σαν εθνικοί με συνοπτικές διαδικασίες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και αφού βασανίζοντο, εφονεύοντο. Τα κοινόβια των χριστιανών συντηρούντο με τις κατασχέσεις των περιουσιών των ανθρώπων αυτών".
  Οσο δε για τον Γενάδιο τον Ε σου παραθέτω την ρήση του.
  "Η εκκλησία δεν επιτρέπει στους κοσμικούς άρχοντες να τιμωρούν φανερά. Εάν όμως οι άρχοντες παρακινούμενοι από ζήλο το κάνουν για την πίστη, τους επιδοκιμάζει και τους στεφανώνει. Η εκκλησία επαινεί πολλά από όσα πρέπει έτσι να γίνονται. ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΑ. Εσύ λοιπόν ευσεβέστατε και γενναιότατε άρχοντα εμπιστεύσου σε μένα και αν συλλάβεις κάποιον που παρασύρει στην απάτη των δαιμόνων, ράβδισέ τον, φυλάκισέ τον, αφαίρεσέ του την γλώσσα, έπειτα κόψε το χέρι του και αν ακόμα παραμένει κακός, στείλε τον στον βυθό της θάλασσας. Σε όλους δε τους άρχοντας προλέγω, ότι αν δεν τιμωρούν τους ελληνιστές, αν ανέχονται τον ελληνισμό να υπερισχύει και δεν κάνουν εκείνα που πρέπει, θα κριθούν από τον θεό”. (είδες που χωράει το περίφημο ρητό της εκκλησίας «αγαπάτε αλλήλους-ομόθρησκους»??)
  Επιστολή πατριάρχη Γενναδίου (1405 μ.Χ.) προς Εμμανουήλ Ραούλ Οισί. Oeuvres complets de Gennade Scholarios publ. L. Petit X.A. Siberides & M. Jugie Paris 1938 & εφημερίδα Ελευθεροτυπία 27/5/2000
  συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. συνέχεια
  προς τον ανιστόρητο (αμόρφωτο)2.26
  Να σου γράψω και άλλα από τις γραφές σας? Διάβασε λοιπόν
  Με προσεκτικά συντεταγμένες λίστες ανά χείρας, σκουροντυμένοι κήρυκες της υποχρεωτικής σωτηρίας, συνέτριψαν, καταδίωξαν και κατέστρεψαν λαμπρά οικοδομήματα και ναούς, αριστουργήματα απίστευτης τέχνης και πολιτισμού. Ο Marcus Diaconicus στον Βίος Αγίου Πορφυρίου 50.1-51.19. αναφέρει ότι ο ορθόδοξος Κυνήγιος το 402 μ.Χ. με χάρτες και εξουσιοδοτήσεις ανά χείρας από την αυτοκράτειρα Ευδοξία «έως εδάφους να καταστρέψει και εις το πυρ να παραδώσει τα ιερά των Ελλήνων».
  «Εις έδαφος άνωθες αφ΄υψηλού κατερρίπτοντο και εκ βάθρων τα των ειδώλων τεμένη ανέσπασαν και τα μηχανήματα εκ χαλκού και ξύλων διέλυσαν και εις το πυρ παρέδωσαν. Παρόμοια δε οι απανταχού γης και θαλάσσης των δαιμόνων κατελύθησαν ναοί». Theodoretus Eccl. Historia eclisiastica 321.16
  Έπειτα οι μονάχοι άνθρωποι εμφανώς πάσχοντες, μύρια έκαναν κακά και ανείπωτα , αλλά αυτά ευσέβειαν ενόμιζαν. Τότε κάθε άνθρωπος μέλαιναν φορών εσθήτα (ράσα) τυραννικής είχεν εξουσίαν και δημοσίως να ασχημονεί ημπορούσε. Σε τόση αρετή άλλαξε τον άνθρωπο (η νέα θρησκεία). Eunapius Hist. (346-414 m.X) Vitae Sophistarum 6.11.6
  Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα που διδάσκεται από ανθρώπους που πάσχουν από την μανία και την νόσον των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν να μην μπορούν πλέον να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν φανεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Ιουστινιάνειος κώδικας 1.10.10
  Πάν δένδρον μη κάμνον καλόν καρπόν, εκόπτεται και εις πυρ βάλλεται" Ματθ.3.10-12
  Τους δε εχθρούς μου τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ'αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς. Λουκ 19-27
  Μάχαιρα ήλθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη. Ματθ. 10.34
  Οστις δεν είναι μετ'εμού είναι κατ'εμού. Λουκ. 11-23
  Οστις δεν μισεί, πατέρα, μητέρα, αδελφούς, αδελφάς και τέκνα, δεν δύναται να είναι μαθητής μου. Λουκ. 14-26

  συνεχίζεται......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. συνέχεια
  προς τον ανιστόρητο (μόρφωτο) 2.26
  Στο βιβλίο του καθηγητή του πανεπιστημίου της Ν. Καλιφόρνιας Ben Ed. Akerley “The X-rated Bible – An irrelevant survey of sex in the scriptures”. Αναφέρει τις σεξουαλικές ατασθαλίες με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες που αναφέρονται στην βίβλο. Αιμομιξία, βιασμοί, μοιχεία, διγαμία, περιτομή, σεξουαλικοί βιασμοί, πορνείας, αφροδισιακά φάρμακα, πορνεία με τον διάβολο, ανταλλαγή συζύγων, διαγωνισμοί γονιμότητας μεταξύ ανδρών κτλ..

  Πατριάρχης Ιεροσολύμων Άνθιμος 1789 «Ο θεός μέσα στην συγκατάβασή του για να μας βοηθήσει να σωθούμε, μας έκανε σκλάβους των Τούρκων».

  Στον Β Π. Πόλεμο, ο δεσπότης Πατάρων Μελέτιος υποδέχθηκε τους Γερμανούς εισβολής μετά βαϊων και λαμπάδων «ευκλεή Γερμανικόν Στρατόν» Ο Βρυξελλών Βασίλειος της Αυτοκρατορικής μονής Αγίου Παντελεήμονος (καταδικάστηκε ερήμην από το ειδικό δικαστήριο της Θεσσαλονίκης σε πολυετή φυλάκιση για συνεργασία με τους Γερμανούς) και βουλγάρους διότι προσέφερε εις αυτούς πολύτιμα ιερά κειμήλια ως δώρα!!

  Ο Μέγας Κωνσταντίνος σκότωσε τον γιό του Κρίσπο, την γυναίκα του Φαυστα και μιας ντουζίνας συγγενών γιατί φοβόταν ότι θα του πάρουν τον Θρόνο!!! Η εκκλησία τον ανακήρυξε ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟ.

  Ο Αγιώτατος πατριάρχης Πασών των Ρώσων Αλέξιος Α! συνεργάσθηκε με την KGB και αγιοποίησε τον τελευταίο Τσάρο Νικόλαο και την οικογένειά του καθώς και τον αρχιδολοφόνο Ιβάν τον τρομερό!!!

  Αγιος και Μέγας ο Θεοδόσιος που δολοφόνησε χιλιάδες Θεσσαλονικιών (14.000) στον Ιππόδρομο.
  Ο καθηγητής βιολογίας του πανεπιστημίου Οξφόρδης Richard Dawkins (Βραβείο Faraday Βασιλικής εταιρίας του Λονδίνου) αναφέρει στο Free inquiry magazine «Η απειλή της αιώνιας κόλασης προκαλεί ένα ακραίο παράδειγμα πνευματικής κακομεταχείρισης» και καυτηριάζει την κατήχηση με ψυχολογική τρομοκρατία και απειλές. «Οι επιδόσεις της θρησκείας σε παρελθούσες εποχές είναι γεμάτες από αιματηρές εκστρατείες, φρικτές ιεροεξετάσεις, μαζική σφαγή των κατακτημένων, ιεραποστολές με καταστροφή της κουλτούρας των λαών (Ινκας), νομικές αντιστάσεις σε κάθε επιστημονική αλήθεια.
  συνεχίζεται.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. συνέχεια.....
  προς τον ανιστόρητο (φανατικό) 2.26
  Mέγας Βασίλειος, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας (Ο Άγιος Βασίλης)
  «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν κατα-βροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.» – Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8
  «Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων… Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες… Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης.» – Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.), εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστήν, Ομιλία ξς΄ 59.369.12 – 370.11

  «Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα… Ούτος ο (πιστός) βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε… και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του πιστού βάρβαρου) καθ’ έκαστη λαμπρότερα γίνονται.» – Ι. Χρυσόστομος εις Ιωάννην 59.31.33
  «Τί λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο!… αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον… μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων… και παρ’ αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι… κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί.» (Δαίμονες ηταν λοιπόν, κατά τον “σοφό” ιεράρχη, τα βιβλία της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης και δαιμονικά ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!) – Ι. Χρυσόστομος, Λόγοι Κατά Ιουδαίων 48.851.38 έως 852.35

  «Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων, (της Παλαιάς Διαθήκης).» – Ι. Χρυσόστομος, Περί Κενοδοξίας και πώς δει τους Γονείς Ανατρέφειν τα Τέκνα (690) 641.65
  συνεχίζεται......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. συνέχεια....
  προς τον ανιστόρητο (σκοταδιστή) 2.26
  «Ο δε μέγας Ιωάννης (ο Χρυσόστομος) ασκητάς πυρπολούμενους από ζήλον θεού (φανατισμένους καλόγερους) συνέλεξε, με βασιλικούς δε νόμους αυτούς οπλίσας, κατά των ειδωλικών (ελληνικών) έπεμψε τεμενών, τα δε χρήματα για τους κατεδαφιστές και τους βοηθούς, δεν έλαβε απ’ τα βασιλικά ταμεία, αλλά από πλούσιες γυναίκες που φιλοτίμως να παρέχουν κατέπειθε, ώστε με την λαμπρή τους πίστη να κερδίσουν την ευλογία. Έτσι με τον τρόπο αυτόν τους υπολειπόμενους Σηκούς (ελληνικούς ναούς) με τούτον τον τρόπον εκ βάθρων ανέσπασεν.» – Θεοδώρητου, Εκκλησιαστική Ιστορία (Τομ. 5ος σελίδες 328 – 330)
  «Στην Αλεξάνδρεια πάντα τα οικοδομήματα του Σεράπειου όπως στους ποιητικούς μύθους των Γιγάντων έγιναν… Θεοδοσίου δε βασιλεύοντος και (πατριάρχου) Θεοφίλου (της επιθέσεως) πρωτοστατούντος… του Σεράπειου τα αναθήματα κατελυμένοντο. Τους δε αν-δριάντες και τα αναθήματα τόσο “γενναία” εμάχοντο ώστε όχι μόνο “νικούσαν”, αλλά και έκλεπτον… του δε Σεράπειου μόνο το έδαφος δεν απέσπασαν κι’ αυτό δια το βάρος των λίθων, αυτοί δε (οι θεμέλιοι λίθοι) ήσαν αμετακίνητοι. Οι πολεμικότατοι δε αυτοί φιλοχρήματοι “γενναίοι”… την ασέβεια αυτή εις έπαινον αυτών των ιδίων καταλόγιζαν. Έπειτα εισέβαλαν οι καλούμενοι μοναχοί, άνθρωποι (μόνο) κατά το είδος, ο δε βίος αυτών συώδης (γουρουνώδης!) και πάσχοντες εμφανώς, μύρια εποίουν κακά και ανείπωτα, αλλά αυτά ευσέβειαν ενόμιζαν… τότε πας άνθρωπος μέλαιναν (μελανή) φορών εσθήτα (ράσα) τυραννικήν είχεν εξουσίαν και δημοσίως να ασχημονεί ημπορούσε. Σε τόση “αρετή” άλλαξε (η νέα θρησκεία) τον άνθρωπο.» – Ευνάπιος (346-414 μ.Χ.) Βίοι Φιλόσοφων και Σοφιστών 6.11
  «Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από… της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού.» –

  Ευσέβιος, Επίσκοπος Καισαρείας Παλαιστίνης (265-340 ΜΑΧΧ)
  Ευσέβιος ευαγγ. προπαρ. / εις τους ψαλμούς / αλληλούϊα. ριβ΄ 23.1352.34
  -Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης.
  -Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν.
  -Μαγγανείες μετέρχονται (οι Έλληνες!) και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.
  -Τα αγάλματα τους μαγικά κατασκευάζουν (οι Έλληνες) και στην μαγεία προτρέπουν.
  -Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε.
  -Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν.
  -Περί του κλέφτες (ιδεών!) είναι οι Έλληνες.
  -Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε.

  «Εγώ δε την παρ’ Ελλήνων παιδείαν φληναφίαν (μωρολογία) κακού δαίμονος και χαλεπωτάτη (θλιβερότατη) υπόθεσιν είναι λέγω» – Γ. Μοναχός ο Χρονογράφος Κ΄ Περί Θάρρα


  «Προσταγή: Μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων… τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν.» – Βασίλειος ο Μέγας, (330-379 μ.Χ.) εις τον Προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον 7.196.3
  Ιωάννης Χρυσόστομος, Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως
  Ο Φιλοβαρβαρικός Ανθελληνισμός του Ι. Χρυσοστόμου
  Ο Χρυσόστομος με Εμπριστικές Δηλώσεις του Υπονόμευσε Αφανιστικά την Μεγάλη Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη. Ο Χρυσόστομος Απαγόρευσε τα Ελληνικά Ονόματα
  Ο Χρυσόστομος Επιστράτευσε Μισθοφόρους για την Συστηματική Κατεδάφιση των Ελληνικών Μεγαλουργημάτων
  Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόφιλος, Κατεδάφισε Τελικά το 391 ΜΑΧΧ την Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας
  Ευσέβιος, Επίσκοπος Καισαρείας Παλαιστίνης (265-340 ΜΑΧΧ)
  συνεχίζεται......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. συνέχεια
  προς τον ανιστόρητο εβραιοχριστιανό 2.26
  -Μέσα σε κάθε χριστιανό υπάρχει και ένας Εβραίος. Πάπας Φραγκίσκος 2014.

  Γεννιόμαστε σαν δούλοι του θεού, βαφτιζόμαστε σαν δούλοι του θεού, παντρευόμαστε σαν δούλοι του θεού, πεθαίνουμε σαν δούλοι του θεού!!!

  Ο καθηγητής βιολογίας του πανεπιστημίου Οξφόρδης Richard Dawkins (Βραβείο Faraday Βασιλικής εταιρίας του Λονδίνου) αναφέρει στο Free inquiry magazine «Η απειλή της αιώνιας κόλασης προκαλεί ένα ακραίο παράδειγμα πνευματικής κακομεταχείρισης» και καυτηριάζει την κατήχηση με ψυχολογική τρομοκρατία και απειλές. «Οι επιδόσεις της θρησκείας σε παρελθούσες εποχές είναι γεμάτες από αιματηρές εκστρατείες, φρικτές ιεροεξετάσεις, μαζική σφαγή των κατακτημένων, ιεραποστολές με καταστροφή της κουλτούρας των λαών (Ινκας), νομικές αντιστάσεις σε κάθε επιστημονική αλήθεια.

  Αν θέλεις προρώ να σου γράψω και τι λέει η μετάφραση των (Ο) για την Γέννεσις και το Δευτερονόμιο που πιστεύεις αλλά προφανώς δεν διάβασες ποτέ!!!! όπως για παράδειγμα το "ανθολόγιο" των κατάρων, τον Τσάτσο αβραάμ που εκπόρνευε την Σαρα την γυναίκα του για να παίρνει χρυσάφι και δούλους, τον Λοτ που πηδούσε τις κόρες του και τους "υιούς του θεού που πηδούσαν τις γυναίκες στην γή.
  Και όταν άρχισαν οι άνθρωποι να πληθύνονται επί προσώπου γης, ιδόντες οι υιοί του θεού τας θυγατέρας των ανθρώπων ότι ήσαν ωραίαι, έλαβον εις εαυτούς γυναίκας εκ πασών όσας έκλεξαν. Κατ’εκείνας τας ημέρας ήσαν οι γίγαντες επί της γής και έτι ύστερων αφού οι υιοί του θεού εισήλθον εις τας θυγατέρας των ανθρώπων, και αύται ετεκνοποίησαν εις αυτούς, εκείνοι ήσαν οι δυνατοί, οι υπερήφανοι άνδρες ονομαστοί. Και είδεν ο Κύριος ότι επληθύνετο η κακία του ανθρώπου επί της γής και πάντες οι διαλογισμοί της καρδίας ήσαν μόνον κακία πάσας τας ημέρας. (Γεν. 6.1-5)
  Περαστικά σου.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. oute mia trixa ap ta a.r.x.i.d.i.a toy kong fuji den einai oi tragogamiolides. mhden sevasmos! auto dixnei tis antnthrwpines aksies pou exoun kai thn paidia toys.. esxos!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τι να μην θαυμάση κανείς από το Δευτερονόμιο..... διαβάστε και κρίνετε.... "θεικές κατάρες"!!!!!!!

  Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του Θεού σου, για να προσέχεις και να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του τα οποία εγώ σε προστάζω εδώ σήμερα, όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν πάνω σου και θα σε βρουν.
  Εάν δεν υπακούσεις, καταραμένος θα είσαι εις την πόλη και καταραμένος θα είσαι εις τον αγρόν. Καταραμένες θα είναι οι αποθήκες σου, η σκάφη σου και το πανέρι σου. Καταραμένος θα είναι ο καρπός της κοιλίας σου και τα γεννήματα της γής σου, καταραμένες οι γέννες των γελαδιών, των προβάτων σου, Καταραμένος θα είσαι όταν εισέρχεσαι και όταν εξέρχεσαι. Ο κύριος θα στείλει επάνω σου την ένδεια και την αχορτασίαν, τον τρόμο την θλίψη και την φθορά και ότι πιάνεις θα καταστρέφεται. Ο Κύριος θα προσκολλήσει πάνω σου θανατικό. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με απορία, ρίγος, πυρετό, εθισμό, μαρασμό, φλόγωση και ώχρα και με μάχαιρα και με ανεμοφθορία και θα σε καταδιώκει εωσού αφανιστείς. Και ο ουρανός από πάνω σου θα γίνει χαλκός και η γή κάτω από τα πόδια σου σίδηρος. Ο Κύριος θα μετατρέψει την βροχή σε σκόνη και χώμα θα κατεβαίνει πάνω σου από τον ουρανό, θα συντριφθείς μπροστά στους εχθρούς σου και το πτώμα σου θα γίνει τροφή στα όρνια του ουρανού και τα θηρία της γής.
  Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή αρρώστια στις έδρες (πισινός) και με αιμορροΐδες και με άγρια ψώρα και ξυσμό και αρρώστιες αγιάτρευτες, θα σε χτυπήσει με τρέλα, με τύφλωση και σύγχυση μυαλού, θα ψηλαφείς σαν τον τυφλό στο καταμεσήμερο και θα είσαι μόνος καταδυναστευόμενος και διαρπαζόμενος και αβοήθητος, αμπελώνα θα φυτεύεις και δεν θα τρυγείς, γυναίκα θα αρραβωνιαστείς και άλλος μαζί της θα πλαγιάζει, υιούς και θυγατέρας θα γεννήσεις και δεν θα είναι δικοί σου, σπίτι θα χτίζεις και δεν θα κατοικείς σε αυτό. Θα σου σφάξουν το βόδι, θα σου αρπάξουν το γαϊδούρι, τα πρόβατά σου θα τα πάρουν οι εχθροί σου, θα χάσεις τον πόλεμο, οι υιοί και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε άλλο λαό, οι οφθαλμοί σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται όλη την ημέρα και θα γίνεις παράφρον . Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή από τις πατούσες έως την κορυφή σου ώστε να μην μπορείς να γιατρευτεί. Τον αγρόν σου θα καταφάγει η ακρίδα και όλα τα γεννήματα της γής θα τα καταφθείρει η ερυσίβη, σκουλήκια θα φάνε τους αμπελώνες σου και δεν θα πιείς το κρασί τους ελιές θα έχεις αλλά δεν θα σου δίνουν το λάδι τους, ο ξένος θα σε δανείζει, δεν θα δανείζεις εσύ αυτό….. όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν επάνω σου αν δεν υπακούσεις. Αν δεν υπακούσεις θα στείλω πάνω σου πείνα, δίψα, γυμνότητα, έλλειψη πάντων, ζυγό σιδερένιο, θα φας τις σάρκες των υιών σου και των θυγατέρων σου, η απαλή και τρυφερή γυναίκα θα κοιτάξει με πονηρό βλέμμα τον άντρα της, τον υιό και την κόρη της και το νεογέννητο βρέφος της που γεννήθηκε μέσα από τα πόδια της διότι από έλλειψη πάντων στην πολιορκία θα τα φάγει κρυφά. Σεβάσου λοιπόν αυτό το φοβερό και ένδοξο όνομα Κύριο τον Θεό σου. ………. το να σας αγαθοποιεί και να σας πληθύνει, έτσι θα σας ευφρανθεί ο Κύριος στο να σας εξαλείψει και να σας μηδενίσει. Δευτερ. 28.15-63

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.