Η «προφητεία» που ντοπάρει άγρια τα τέρατα του Ισλάμ!

Μια αρχαία προφητεία, την οποία οι μαχητές των τζιχαντιστών έχουν ως «ευαγγέλιο», προειδοποιεί για μάχη ανάμεσα σε στρατό του Ισλάμ και «ορδές απίστων» στη Συρία, η οποία θα σηματοδοτήσει έναν Αρμαγεδδώνα, από τον οποίο οι μουσουλμάνοι θα βγουν θριαμβευτές.

Αυτή η προφητεία στηρίζεται στη διδασκαλία του Μωάμεθ, υποστηρίζουν οι φανατικοί ισλαμιστές που ρίχνονται στον «ιερό πόλεμο».

Είναι μια προφητεία 1300 ετών και ακόμη καλά κρατεί! Στην πλύση εγκεφάλου που δέχονται προτού γίνουν τζιχαντιστές αλλά και μετά, όταν είναι σε πλήρη δράση, αυτή η προφητεία είναι το βασικό «εργαλείο» ώστε να κρατηθούν ζεστοί οι πολεμιστές του Ισλάμ.

Βασικό στοιχείο στην ψυχολογία τους δεν είναι το ότι νιώθουν ότι όπου να ’ναι έρχεται η «malahim», κάτι σαν τον Αρμαγεδδώνα στη χριστιανική θρησκεία. Πιστεύουν ότι βρίσκονται στο χρονικό εκείνο σημείο, στην καμπή της ιστορίας που η προφητεία θα βγει!

Ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, το βλέπουν να ’ρχεται! Η μηχανή της τζιχάντ «έχει μεταφράσει» την κατάκτηση της πόλης Dabiq της Συρίας ως αρχή της υλοποίησης της προφητείας.

Και το όνομα Dabiq έχει γίνει συνώνυμο του «ιερού πολέμου» εναντίον των απίστων! Αυτό γίνεται καμιά χιλιετία τώρα, αλλά κάθε φορά το συναίσθημα είναι σαν καινούργιο! Γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα οι εξτρεμιστές αναρτούν στο διαδίκτυο τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς των ομήρων των δυτικών χωρών.

Το facebook πάντως, που έχει κατηγορηθεί πως επιτρέπει να χρησιμοποιείται ως εργαλείο προπαγάνδας για τις οργανώσεις των τζιχαντιστών, απέρριψε τις επικρίσεις, αφού οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν αποκλειστεί από αυτό, όπως διαβεβαίωσε η Μόνικα Μπίκερτ, υπεύθυνη πολιτικής περιεχομένου στο facebook.

Μαίρη Κοντολούρη, espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.