Μελέτη αποκαλύπτει πώς η θρησκεία επηρεάζει τα πιστεύω μας για τους εξωγήινους

Πιστεύετε στους εξωγήινους;

Μελέτη αποκαλύπτει πώς η θρησκεία επηρεάζει την πιθανότητα των πιστεύω μας για τους εξωγήινους μας λέει ο αστρονόμος David Weintraub από το Πανεπιστήμιο Vanderbilt στο Τενεσί και έχει γράψει ένα βιβλίο το οποίο αναφέρει το πόσο πιθανό είναι για τις θρησκείες να τους δεχτούν.

Η μελέτη αποκαλύπτει:

Το 55% των Άθεων πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι

Το 44% των μουσουλμάνων

Το 37% από τους Εβραίους

Το 32% των Χριστιανών πιστεύουν σε εξωγήινους

Ο καθηγητής Weintraub πιστεύει ότι οι ασιατικές θρησκείες θα έχουν τις λιγότερες δυσκολίες στην αποδοχή της ανακάλυψης εξωγήινης ζωής

Με περίπου το ένα τρίτο των Αμερικανών να πιστεύουν σε εξωγήινους, και εξωπλανήτες που ανακαλύφθηκαν που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ζωή, δεν είναι πλέον ασυνήθιστο να πιστεύουν στην ύπαρξη τους.

Πολύ λίγοι από εμάς έχουν σκεφτεί σοβαρά για την εξωγήινη ζωή, αν πρόκειται για ιούς ή μονοκύτταρα πλάσματα ή δίποδα με πιλοτικά διαγαλαξιακά διαστημόπλοια, και τι μπορεί να σημαίνει για τις προσωπικές μας πεποιθήσεις [και] τις σχέσεις μας με το θείο.

Ο καθηγητής Weintraub πιστεύει επίσης ότι οι ασιατικές θρησκείες θα έχουν τις λιγότερες δυσκολίες στην αποδοχή της ανακάλυψης εξωγήινης ζωής, γιατί οι ινδουιστές στοχαστές έχουν σκεφτεί ότι οι άνθρωποι μπορούν να μετενσαρκωθούν ως εξωγήινοι, και το αντίστροφο, ενώ στη βουδιστική κοσμολογία περιλαμβάνει χιλιάδες κατοικημένων κόσμων.

Το Κοράνι φαίνεται να υποστηρίζει την ιδέα ότι υπάρχουν πνευματικά όντα σε άλλους πλανήτες, αλλά σημειώνει ότι αυτά τα όντα δεν μπορούν να ασκήσουν το Ισλάμ όπως ασκείται στη Γη.

Ωστόσο, ο καθηγητής Weintraub βρήκε από ιουδαϊκές γραφές και γραπτά ραβίνων που υπαινίσσονται την ύπαρξη των εξωγήινων. Οι λίγοι Ταλμούδ και Καμπάλα σχετικά με το θέμα ισχυρίζονται ότι ο χώρος είναι άπειρος και περιέχει ένα δυνητικά άπειρο αριθμό κόσμων και ότι τίποτα δεν μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Οι Εβραίοι δεν πιστεύουν ότι η ανακάλυψη της εξωγήινης νοημοσύνης θα έχει μεγάλη επίδραση πάνω τους, παραθέτοντας έναν εβραϊκό ανθρωπολόγο και λόγιο, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σχέση μεταξύ Εβραίων και Θεού δεν θα πρέπει να επηρεαστεί στο παραμικρό από «την ύπαρξη άλλων μορφών ζωής, που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από επιστημονικές πραγματικότητες ή παν-ανθρώπινες αλλαγές συμπεριφοράς.

Αποκάλυψη

Αποκάλυψη

9 σχόλια:

 1. Υπάρχουν αναφορές στην Βίβλο για εξωγήϊνους, διαβάστε τα "απόκρυφα" βιβλία του Ενώχ και του Ιεζεκιήλ και θα καταλάβετε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε 11:23,
  Ποὺ στὸν Ἰεζεκιήλ, ἀναφέρονται ἐξωγήινοι;
  Τὰ βιβλία τοῦ Ἐνώχ εἶναι ὰγνώστου συγγραφέα καὶ μὴ ἀποδεκτὰ ἀπὸ ΟΛΟΥΣ τοὺς θεολόγους (ὀρθοδόξους) οἱ ὁποίοι εἶναι καὶ οἱ εἰδήμονες. Μὴ ἀκοὺς σπουδαρχίδες βιβλιοπώλεις τοῦ Παρελθόντος ἀλλὰ καὶ τοῦ Παρόντος.
  Πάντως, στἠν Παλαιὰ Διαθήκη διαβάζουμε περὶ σφαιρικότητας τῆς Γῆς, (Ἰσαΐας Μ΄ 22 καὶ Ἰὼβ ΚF 7-8), ἀλλὰ καὶ πυρηνικοῦ πολέμου (Ζαχαρίας ΙΔ'12-15 καὶ Δανηὶλ ΙΑ΄40-45).
  Ἐπίσης, στὸ Λευιτικόν, ΚΕ΄44-46 βλέπουμε τὸν ρατσισμὸ τῶν "Περιούσιων". Σχέτισέ το μὲ τὰ διάφορα ἀπόκρυφα βιβλία τους.
  Καθὼς γιὰ τὸ κάταγμα πάμε στὸν Ὀρθοπεδικὸ καὶ ὄχι στὸν Γυναικολόγο, γιὰ θέματα Θρησκείας πάμε στὸν Θεολόγο καὶ ὄχι τὸν ἐπιχειρηματία βιβλιοπώλη, τὸν πολιτικάντη, τὸν δημοσιοκάφρο ἤ τὸν κολλητό μας.
  Οἱ Πατέρες λένε νὰ μὴ μελετοῦμε τὴν Παλαιὰ Διαθήκη διότι θὰ πλανηθοῦμε καὶ ὅτι ἡ Παλαιὰ κατανοείται μὀνο μέσῳ τῆς Καινῆς.

  νκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι θεολόγοι διδάσκουν το "πίστευε και μη ερεύνα" γιατί δεν θέλουν να βγει η αλήθεια παραέξω μια που δεν συμβαδίζουν με το παζλ τους. Οπως και οι Εβραίοι δεν ήθελαν να μεταφραστεί η Γένεσης στα Ελληνικά επί Πτολεμαίου για να μην βγουν στην φόρα τα άπλητα τους, έτσι και οι δήθεν θεολόγοι κουκούλωσαν με την λέξη "απόκρυφα" ότι δεν τους συνέφερε. Γιατί άραγε απορρίπτουν το ευαγγέλιο του Ιούδα, της Μαγδαλινής, του Θωμά και τόσων άλλων? Μήπως δεν τους συνέφερε μια άλλη εκδοχή των υπόλοιπων τεσσάρων? Πάντως διάβασε τι λέει η επιστήμη (που πιστεύω ακράδαντα) για τον Ιεζεκιήλ. (οτι δεν βολεύει το ονομάζουμε τώρα "αγνώστου συγγραφέα")
  To ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ
  Ο Θεός παρουσιάστηκε μπροστά του με ένα άρμα με τροχούς και ρόδες που έβγαζαν φλόγες και του ζήτησε να μετρήσει και να κατασκευάσει ένα κτίριο (ναό) δίνοντάς του γραπτώς λεπτομερείς οδηγίες (!!!!!). Ο Josef Brlumrich τεχνικός της ΝΑΣΑ (πυραυλικός επιστήμονας εργαζόμενος στο σχέδιο «αποστολή στην σελήνη») σχεδίασε από την περιγραφή του Ιεζεκιήλ (βιβλίο 80 σελίδων) ένα διαστημόπλοιο. Αργότερα ο Γερμανός μηχανικός Herbert Beier διαβάζοντας το Β μέρος του Βιβλίου του Ιεζεκιήλ όπου αναφέρεται στην κατασκευή του ανοικτού στην οροφή κτιρίου, σχεδίασε το κτίριο αυτό μέσα στο οποίο ταίριαζε απόλυτα το διαστημόπλοιο του Josef Brlumrich. Οι δύο αυτοί επιστήμονες εργάσθηκαν ξεχωριστά στο έργο τους αυτό χωρίς να γνωρίζουν ο ένας την εργασία του άλλου.
  Χρειαζόταν ο θεός όχημα για να μετακινηθεί και κτίριο για να καλύψει τις τεχνικές ανάγκες του οχήματος?
  Εχεις δίκιο πάντως να μην διαβάζουμε την Γένεση γιατί θα βγάλουμε "λάθος" συμπεράσματα όπως για παράδειγμα....
  Και προσέφερε ολοκαύτωμα (ο Νοε) επί θυσιαστηρίου και ωσφράνθη ο Κύριος οσμήν ευωδίας ( χρειάζεται ο θεός θυσίες για να μυρίσει την τσίκνα?) και είπε Κύριος εν τι καρδία αυτού, δεν θέλω πλέον καταρασθή (καταριέται ο θεός?) Γεν. 8.21
  Και μετεμελήθη ο Κύριος ότι εποίησε τον άνθρωπο επί της γής και ελυπήθη (λυπάται και έδειξε μεταμέλεια ο θεός? Μα τότε τι θεός παντογνώστης είναι?) εν τη καρδία αυτού και είπεν ο Κύριος θέλω εξαλείψη τον άνθρωπο τον οποίον εποίησα από προσώπου γης, (εκδικείται ο Θεός? Μα τότε τι θεός είναι?) από ανθρώπου έως κτήνους και από ερπετών έως πετεινών επί ουρανού (καλά τον άνθρωπο, τα ζώα τι του φταίνε? Όποιον πάρει ο χάρος δηλαδή!!) επειδή μετελελήθην , επειδή εθυμώθην (Γεν. 6.6-7) ) (αφανίστηκαν γιατί δέχτηκαν γενετήσια μετάλλαξη από τις διεστραμμένες ορέξεις από τους υιούς του Θεού (χωρίς εκείνος να επέμβει, δεν μπορούσε να το προβλέψει? Τότε τι θεός είναι?) και έπρεπε για αυτό να αφανιστούν όλα του τα δημιουργήματα?) Πρώτα μετανιώνει που τους έπλασε, μετά θυμώνει και τους πνίγει και μετά λυπάται και υπόσχεται ότι δεν θα το ξανακάνει?) Ούτε στις Ινδικές Βέδες (ιερά κείμενα) δεν βλέπεις τέτοια επιπολαιότητα και ασυναρτησία από έναν Θεό.
  συνεχίζεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. συνέχεια....
  Και όταν άρχισαν οι άνθρωποι να πληθύνονται επί προσώπου γης, ιδόντες οι υιοί του θεού (δεν μας τα λέτε καλά…. Είχε γιούς ο θεός? Μήπως και γυναίκα?) τας θυγατέρας των ανθρώπων ότι ήσαν ωραίαι, έλαβον εις εαυτούς γυναίκας εκ πασών όσας έκλεξαν. (θεϊκοί υιοί αυτοί με παρακατιανές????) Κατ’εκείνας τας ημέρας ήσαν οι γίγαντες επί της γής και έτι ύστερων αφού οι υιοί του θεού εισήλθον εις τας θυγατέρας των ανθρώπων (τις πήδηξαν δηλαδή κανονικότατα), και αύται ετεκνοποίησαν (εγγόνια ο Θεός!!!) εις αυτούς, εκείνοι ήσαν οι δυνατοί, οι υπερήφανοι άνδρες ονομαστοί. Και είδεν ο Κύριος ότι επληθύνετο η κακία του ανθρώπου επί της γής και πάντες οι διαλογισμοί της καρδίας ήσαν μόνον κακία πάσας τας ημέρας. (Γεν. 6.1-5)

  Η εκπόρνευση της Σάρρας γυναικός του Αβραάμ από τον ίδιο.....

  "Ξέρω ότι είσαι γυναίκα όμορφη, αν σε δουν λοιπόν οι Αιγύπτιοι θα πουν η γυναίκα του είναι και θα αφήσουν εσένα να ζήσεις και εμένα θα φονεύσουν, λέγε λοιπόν ότι είσαι αδελφή μου για να γίνει καλόν εις εμέ, εξ αιτίας σου και θα φυλαχθεί η ζωή μου. Γεν. 12.10-13
  Είδαν οι Αιγύπτιοι την γυναίκα και οι άρχοντες του Φαραώ είδαν αυτήν και παίνεψαν αυτήν προς τον Φαραώ και ελήφθη η γυνή εις την οικία του Φαραώ. Τον δε Αβραάμ μεταχειρίστηκαν καλώς δια αυτήν και είχε πρόβατα και βόας και όνους και δούλους και δούλας και όνους θηλυκάς και καμήλους Γεν. 12.14-16 (το τσατσιλίκη στο μεγαλείο του)

  Τα Σόδομα & Γόμορα... άλλη ιστορία τρέλας

  Κύριέ μου είπε ο Αβραάμ (στους 3 αγγέλους που εστάλησαν από τον θεό για να κάψουν τα Σόδομα και Γόμορα) παρακαλώ μην προσπεράσεις, αλλά ας φέρουν λίγο νερό να πλύνετε τα πόδια σας και να αναπαυθείτε για λίγο κάτω από το δένδρο και θα φέρω λίγο ψωμί…. Οι δε απάντησαν κάνε όπως είπες και έτρεξε ο Αβραάμ και είπε στην Σάρρα, βιάσου και ζύμωσε τρεις γαβάθες (!!!!) εκλεκτό αλεύρι σιμιγδαλένιο … μετά έτρεξε ο Αβραάμ στα βόδια του και διάλεξε ένα μοσχαράκι τρυφερό και καλό και το έδωσε στον υπηρέτης του να το ετοιμάσει. Μετά πήρε βούτυρο και γάλα και το μοσχάριον το οποίον ετοίμασε και τα έβαλε μπροστά τους. Αυτός δε στεκόταν κοντά τους κάτω από το δένδρο και εκείνοι έφαγαν. Γεν 18.3-8 (μωρέ τρώνε οι άγγελοι το καταπέτασμα!!!!! Εμ βέβαια τόσο δρόμο κάνανε από τον ουρανό στην γη…. Δεν θα πεινάσανε?)
  Συκωθέντες εκεί οι άνδρες (όχι άγγελοι), διευθύνθησαν προς τα Σόδομα, ο δε Αβραάμ επορεύετο μετ αυτών. Γεν. 18.16

  Πάμε να δούμε και άλλες άγιες καταδιώξεις και κακοποιήσεις...

  Κακοποίηση της δούλης Αγαρ από την γυναίκα του Αβρααμ (την άφησε έγκυο ο Αβραάμ) Σάρρα και της έριξε κακό μάτι με τις ευλογίες του Θεού. Αργότερα την διώχνει με το παιδί του Αβραάμ Ισμαήλ όταν η Σάρρα «γεννάει» μετά από 12 μήνες (!!!!) τον Ισαάκ όταν ήταν 91 χρονών και στείρα!!!! Την διώχνει μάλιστα μέσα στην έρημο σύγουρη ότι δεν θα επιβιώσει στις συνθήκες αυτές, όπως και έγινε. ( Γεν 21-15-16) θάνατος της Αγάρ και του παιδιού της στην έρημο!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. συνέχεια...
  Η εκπόρνευση της Σάρρας συνεχίζεται και αλλού.. (τρεις φορές παρακαλώ... συστηματικό τσατσιλίκι)

  Και αναχώρησε από κει ο Αβραάμ προς τα νότια της Χαναάν και κατώκησε ως ξένος στα Γέραρα και είπεν ο Αβραάμ περί Σάρρας γυναικός αυτού, αδελφή μου είναι. Γεν.20-1-2 (Η ίδια απάτη και αλλού Αβιμέλεχ βασιλιάς των Γεράρων). Μετά τον γάμο έπεσε θανατικό στην οικογένεια του Αβιμέλεχ επειδή παντρεύτηκε μια παντρεμένη εν αγνοία του.
  Προσευχήθη δε Αβραάμ προς τον θεόν και εθεράπευσε ο θεός τον Αβιμέλεχ και την γυναίκα αυτού και τας θεραπαίνας αυτού και ετεκνοποίησαν. Διότι ο Θεός είχε κλείσει διόλου πάσαν μήτραν εις την οικίαν του Αβιμέλεχ εξ αιτίας Σάρρας γυναικός του Αβραάμ. Γεν. 20.17 !!! (Δηλαδή και κερατάς και πλήρωσε την νύφη δυό φορές) Καλά ο θεούλης τιμώρησε τον Αβιμέλεχ επειδή με δόλο ο Αβραάμ του πάσαρε με δόλο την γυναίκα του σαν αδελφή για σύζυγο? Και τον Αβραάμ τον επιβράβευσε???) Ρε μυστήρια πράγματα ο θεός!!!

  Πάμε τώρα στην Καινή Διαθήκη.....
  Πάν δένδρον μη κάμνον καλόν καρπόν, εκόπτεται και εις πυρ βάλλεται" Ματθ.3.10-12
  Τους δε εχθρούς μου τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ'αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς. Λουκ 19-27
  Μάχαιρα ήλθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη. Ματθ. 10.34
  Οστις δεν είναι μετ'εμού είναι κατ'εμού. Λουκ. 11-23
  Οστις δεν μισεί, πατέρα, μητέρα, αδελφούς, αδελφάς και τέκνα, δεν δύναται να είναι μαθητής μου. Λουκ. 14-26
  Εχεις δίκιο..... μην ερευνάς γιατί θα συχαθείς....... την αλλαζονία, το δούλεμα και τον σκοταδισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και κάτι από την Γένεσις που προς θεού δεν πρέπει να ερμηνεύσουμε σε καμία περίπτωση!!!!

  Μέθυσαν λοιπόν εκείνη την νύχτα τον πατέρα τους με κρασί και κοιμήθηκε μαζί του η μεγάλη του η κόρη. Εκείνος δεν κατάλαβε ούτε όταν ξάπλωσε ούτε όταν σηκώθηκε (έχετε δει ποτέ σας τύφλα στο μεθύσι μεθυσμένο να του «σηκώνεται»? τέλος πάντων είναι Θεϊκές σηκωμάρες). Την άλλη μέρα είπε στην μικρή αδελφή της, χθες ξάπλωσα εγώ με τον πατέρα μας, έλα να τον μεθύσουμε απόψε και κοιμήσου εσύ μαζί του. Μέθυσαν λοιπόν τον πατέρα τους και πλάγιασε η μικρότερη μαζί του. Εκείνος ούτε κατάλαβε τίποτα ούτε όταν ξάπλωσε ούτε όταν σηκώθηκε. Ετσι οι δυό κόρες του Λωτ έμειναν έγκυες από τον πατέρα τους. Γεν. 19.32.36

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Και μια που αναφέρεσαι σε εβραϊκά κείμενα, διάβασε και το Δευτερονόμιο........

  Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του Θεού σου, για να προσέχεις και να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του τα οποία εγώ σε προστάζω εδώ σήμερα, όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν πάνω σου και θα σε βρουν.
  Εάν δεν υπακούσεις, καταραμένος θα είσαι εις την πόλη και καταραμένος θα είσαι εις τον αγρόν. Καταραμένες θα είναι οι αποθήκες σου, η σκάφη σου και το πανέρι σου. Καταραμένος θα είναι ο καρπός της κοιλίας σου και τα γεννήματα της γής σου, καταραμένες οι γέννες των γελαδιών, των προβάτων σου, Καταραμένος θα είσαι όταν εισέρχεσαι και όταν εξέρχεσαι. Ο κύριος θα στείλει επάνω σου την ένδεια και την αχορτασίαν, τον τρόμο την θλίψη και την φθορά και ότι πιάνεις θα καταστρέφεται. Ο Κύριος θα προσκολλήσει πάνω σου θανατικό. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με απορία, ρίγος, πυρετό, εθισμό, μαρασμό, φλόγωση και ώχρα και με μάχαιρα και με ανεμοφθορία και θα σε καταδιώκει εωσού αφανιστείς. Και ο ουρανός από πάνω σου θα γίνει χαλκός και η γή κάτω από τα πόδια σου σίδηρος. Ο Κύριος θα μετατρέψει την βροχή σε σκόνη και χώμα θα κατεβαίνει πάνω σου από τον ουρανό, θα συντριφθείς μπροστά στους εχθρούς σου και το πτώμα σου θα γίνει τροφή στα όρνια του ουρανού και τα θηρία της γής.
  Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή αρρώστια στις έδρες (πισινός) και με αιμορροΐδες και με άγρια ψώρα και ξυσμό και αρρώστιες αγιάτρευτες, θα σε χτυπήσει με τρέλα, με τύφλωση και σύγχυση μυαλού, θα ψηλαφείς σαν τον τυφλό στο καταμεσήμερο και θα είσαι μόνος καταδυναστευόμενος και διαρπαζόμενος και αβοήθητος, αμπελώνα θα φυτεύεις και δεν θα τρυγείς, γυναίκα θα αρραβωνιαστείς και άλλος μαζί της θα πλαγιάζει, υιούς και θυγατέρας θα γεννήσεις και δεν θα είναι δικοί σου, σπίτι θα χτίζεις και δεν θα κατοικείς σε αυτό. Θα σου σφάξουν το βόδι, θα σου αρπάξουν το γαϊδούρι, τα πρόβατά σου θα τα πάρουν οι εχθροί σου, θα χάσεις τον πόλεμο, οι υιοί και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε άλλο λαό, οι οφθαλμοί σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται όλη την ημέρα και θα γίνεις παράφρον . Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή από τις πατούσες έως την κορυφή σου ώστε να μην μπορείς να γιατρευτεί. Τον αγρόν σου θα καταφάγει η ακρίδα και όλα τα γεννήματα της γής θα τα καταφθείρει η ερυσίβη, σκουλήκια θα φάνε τους αμπελώνες σου και δεν θα πιείς το κρασί τους ελιές θα έχεις αλλά δεν θα σου δίνουν το λάδι τους, ο ξένος θα σε δανείζει, δεν θα δανείζεις εσύ αυτό….. όλες αυτές οι κατάρες θα έρθουν επάνω σου αν δεν υπακούσεις. Αν δεν υπακούσεις θα στείλω πάνω σου πείνα, δίψα, γυμνότητα, έλλειψη πάντων, ζυγό σιδερένιο, θα φας τις σάρκες των υιών σου και των θυγατέρων σου, η απαλή και τρυφερή γυναίκα θα κοιτάξει με πονηρό βλέμμα τον άντρα της, τον υιό και την κόρη της και το νεογέννητο βρέφος της που γεννήθηκε μέσα από τα πόδια της διότι από έλλειψη πάντων στην πολιορκία θα τα φάγει κρυφά. Σεβάσου λοιπόν αυτό το φοβερό και ένδοξο όνομα Κύριο τον Θεό σου. ………. το να σας αγαθοποιεί και να σας πληθύνει, έτσι θα σας ευφρανθεί ο Κύριος στο να σας εξαλείψει και να σας μηδενίσει. Δευτερ. 28.15-63

  Δεν μπορείς να πεις.... Θεόσταλτες κατάρες...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΟΥΘΕΝΑ μὰ ΠΟΥΘΕΝΑ δὲν διδάσκετε τὸ "πίστευε καὶ μὴ ἐρεύνα". ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
  Ἀπεναντίας ὁ Χριστὸς διδάσκει τὸ "ἐρευνάτε τὰς γραφὰς".
  Βλάκα, φανατικὲ, συκοφάντη, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ, ψυχάκια ποὺ ἐχεις τὸ θράσος, ἐσὺ ὁ ὀπαδὸς ξενόφερτων καὶ διεστραμμένων θεῶν, νὰ κατηγορῆς τὸν Χριστιανισμὸ. Ὁ Πάπας, κρετίνε, εἴνε αἰρετικός καὶ σιωνιστὴς.
  Μήπως εἴσε Μασῶνος ἤ σιωνιστὴς ἀπὸ αὔτοὺς ποὺ προωθοῦν καὶ ἐλέγχουν τὸ κίνημα τοῦ Δωδεκαθεϊσμοῦ, μαλακίων;
  Ἀρκετὰ ἀσχολήθηκα μὲ ἐσένα κοπρόψυχε.

  νκ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σε όσα αναφέρεις, δεν θα πέσω στο μορφωτικό σου επίπεδο. Θα σου αναφέρω μόνο αυτό που είπε ο Πλάτων στην Πολιτεία...
  "ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ! Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο για να διοικήσουμε τους βλάκες : Θα δημιουργήσουμε θρησκεία για θεό πανταχού παρόντα. Θα πούμε για ανταμοιβή και τιμωρία μετά θάνατον . "Πούλα παραμύθι στους βλάκες αλλά εσύ (ο ηγέτης) θα ζείς με υποδειγματική λιτότητα". (Αυτό το δεύτερο το "ξέχασαν" οι χριστιανοί ηγέτες)

  και επειδή σε όσα αντιπαράθεσα στην άγνοιά σου από πραγματικά ντοκουμέντα από βιβλία που πιστεύεις δεν είχες τίποτα άλλο να πεις εκτός από τις βωμολοχίες σου (ενδεικτικό της μόρφωσής σου), σου παραθέτω την ρήση του Πλούταρχου

  "Αν κάποιος σε βρίζει, παρότρυνέ τον να τα βγάλει όλα και να μην παραλείψει τίποτα αν είναι να αδειάσει η ψυχή του από τα κακά που φαίνεται να είναι γεμάτη"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.