Ο τυφώνας Gonzalo χτυπά με ανέμους 115 χιλ την ώρα την Αγγλία [Εικόνες]

Χάος στο Χίθροου από αργά χθες το βράδυ, αφού οι δυνατοί άνεμοι και η έντονη βροχόπτωση προκάλεσαν τη ματαίωση δεκάδων πτήσεων από και προς το Λονδίνο. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να εξασθενήσει το φαινόμενο.

Ο τυφώνας Gonzalo, ο οποίος χτύπησε τις τελευταίες ώρες την Αγγλία, έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το αεροδρόμιο Χίθροου έγινε χώρος αναμονής για χιλιάδες επιβάτες, οι οποίοι είτε είδαν τις πτήσεις τους να ακυρώνονται είτε να καθυστερούν.

Περίπου 10 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν ματαιώσεις στις πτήσεις τους, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο αριθμός των επιβατών που αντιμετώπισαν πρόβλημα. Εκπρόσωπος της British Airways τόνισε ότι η κακοκαιρία λόγω του τυφώνα θα συνεχιστεί και σήμερα, Τρίτη, προκαλώντας μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και στη βόρεια και την κεντρική Ευρώπη.

Εκτός από το Χίθροου, πάντως, μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισαν και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί στα νότια, δυτικά και βόρεια της χώρας, με τους ανέμους να ξεπερνούν τα 115 χιλιόμετρα την ώρα.

Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.