Η βάναυση βιομηχανία κρέατος σκύλου στο Βιετνάμ [Εικόνες Βίντεο]

Είναι ένα θέαμα που θα τρομάξει κάθε λάτρη των ζώων ή ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων.

Στριμωγμένα σε μεταλλικά κλουβιά αυτά τα ζώα είναι τα θύματα της ακμάζουσας βιομηχανίας κρέατος σκύλου στο Βιετνάμ. Χιλιάδες ζώα κάθε χρόνο σφάζονται για να τροφοδοτήσουν τις ορέξεις των βιετναμέζων που αντιμετωπίζουν το κρέας σκύλου ως μια λιχουδιά.

Οι άνθρωποι του World Channel 4 διαπίστωσαν ότι επτά τόνοι ζωντανών σκύλων αποστέλλονται στην πρωτεύουσα του Ανόι κάθε μέρα.

Αν και υπάρχουν κανόνες για την σφαγή των βοοειδών, των χοίρων και των πουλερικών στο Βιετνάμ, δεν υπάρχουν για τα σκυλιά, ένα ζώο που θανατώνουν με επαναλαμβανόμενα κτυπήματα στο κεφάλι πριν πεθάνει.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι όσο περισσότερο υποφέρει ένα ζώο πριν πεθάνει, το κρέας του είναι πιο νόστιμο. Συνήθως τα χτυπούν μέχρι θανάτου με ένα βαρύ μεταλλικό σωλήνα, δίνοντας συχνά περισσότερα από δέκα χτυπήματα. Άλλοι κόβουν τους λαιμούς τους ή τα μαχαιρώνουν στο στήθος, ενώ μερικά τα καίνε ζωντανά.

Τα περισσότερα σκυλιά που τρώγονται στο Βιετνάμ, αποστέλλονται με φορτηγά από τη γειτονική Ταϊλάνδη, την Καμπότζη και το Λάος. Αλλά τα τελευταία χρόνια, ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων έχουν καταφέρει να κλείσουν τα περισσότερα από αυτά τα δρομολόγια.

Η συνεχής ζήτηση για νωπό κρέας και ο μειωμένος εφοδιασμός από το εξωτερικό έχει οδηγήσει σε μια τεράστια αύξηση του αριθμού από τις αρπαγές σκύλου.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.