Απάτη… διαστημικών διαστάσεων!

Ένας από τους αστροναύτες της αποστολής του Apollo 11 ,ο Edwin Aldrin «Buzz», επιβεβαίωσε ότι οι αποστολή του Apollo 11 ήταν «ψεύτικη» !

Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας; ο Edwin Aldrin παραδέχτηκε ότι όλα τα βίντεο της αποστολής δεν είναι αληθινά και απλά δείχνουν μια εγκατάσταση, ένα σκηνικό ώστε να φανεί σαν προσομοίωση του πώς φαίνεται το φεγγάρι και το διάστημα.

«Η αποστολή του Apollo 11 δεν ήταν πραγματική, τίποτε από αυτά δεν ήταν» δήλωσε ο Buzz Aldrin σε ένα βίντεο που κατέγραψε, ομολογώντας ότι το Apollo 11 ήταν μια μεγάλη φάρσα.

«Ντρέπομαι που το λέω αυτό, αλλά πλέον δεν μπορώ να το κρύψω δηλώνει ο Buzz. «Ήταν μια εγκατάσταση, όπως αυτές που χρησιμοποιούν στις ταινίες του Χόλυγουντ, πίσω στη δεκαετία του 60, Εκείνο το διάστημα ήταν η εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Οι ΗΠΑ ανταγωνίζονταν με τη Σοβιετική Ένωση στην  υπεροχή της διαστημικής πτήσης, που ήταν γνωστή ως η «αγώνας δρόμου του διαστήματος». Φοβόμασταν ότι οι Σοβιετικοί θα μας νικήσουν φτάνοντας πρώτοι στο φεγγάρι κι έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ψεύτικη προσγείωση του Apollo 11 στη Σελήνη ώστε να παραδεχτεί όλος ο κόσμος  ότι ήμασταν μεγαλύτεροι από τους Σοβιετικούς»

Αυτό εξηγεί τους ισχυρισμούς που έχουν γραφτεί κατά καιρούς ότι η NASA «έγραψε» πάνω από τις κασέτες της αποστολής με αποτέλεσμα να χαθεί το οπτικοακουστικό υλικό. Πώς είναι δυνατόν ένας οργανισμός παγκοσμίου βεληνεκούς να κάνει ένα τόσο παιδαριώδες λάθος.

Ο Buzz αποφάσισε μιλήσει για την αποστολή του Apollo 11 και μέσω Twitter το οποίο μυστηριωδώς εξαφανίστηκε μια μέρα μετά αφού δημοσιεύτηκε! Θεωρείται ότι η CIA απαίτησε από τους υπεύθυνους του Twitter να διαγράψει το tweet του Buzz Aldrin.

6 σχόλια:

 1. Ψέματα είναι, να είστε πιο προσεκτικοί με το τι εμφανίζετε...

  http://www.ibtimes.co.in/hoax-alert-report-stating-buzz-aldrin-admits-apollo-11-moon-landings-were-fake-false-613304

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το άρθρο είναι απάτη και καλύτερα να κατεβεί το συντομότερο.

  Εδώ η απόδειξη:
  http://www.ibtimes.co.in/hoax-alert-report-stating-buzz-aldrin-admits-apollo-11-moon-landings-were-fake-false-613304

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΄,ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΠΑΛΗΘΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΑΙΡ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ¨" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΛΗΝΗ¨ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΖΖ ΟΛΝΤΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΛΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠ ΤΗ ΝΑΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΣΕΛΗΝΩΣΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ναι ναι οι αμερικανς βρηκαν και τα transformers στο φεγγάρι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο κόσμος τό χει τουμπανο και μεις κρυφό καμάρι.
  Το ότι δεν πήγαν εκεί είναι δεδομένο.
  Απλά,όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο εκτίθεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΥΟU TUBE ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ'' Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΣΕΛΗΝΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.