«Πόλεμος» ανάμεσα στην Κου Κλουξ Κλαν και τους Anonymous στις ΗΠΑ [Βίντεο]

Μέλη της οργάνωσης με τις λευκές κουκούλες απειλούν ότι θα σκοτώσουν όποιον δουν να φοράει μάσκα του Γκάι Φωκς στις πορείες του Φέργκιουσον

Πολεμική είναι η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στην οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν και τους υποστηρικτές των χάκερς Anonymous στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Πριν λίγες ημέρες οι Anonymous έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο καλούσαν την αστυνομία, αλλά και την Κου Κλουξ Κλαν να σταματήσουν τη βία στο Φέργκιουσον, στο οποίο επικρατεί ένταση έπειτα από το θάνατο άοπλου Αφροαμερικανού από αστυνομικό.

«Προς την αστυνομία και την ΚΚΚ: Να είστε ειρηνικοί διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε συνέπειες. Στους διαδηλωτές: Μη φοβάστε. Είμαστε εδώ για εσάς και θα σας προστατεύσουμε και θα σας υπηρετήσουμε. Εμείς είμαστε ο νόμος τώρα», αναφέρει το βίντεο.

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, όμως, μέλη της ρατσιστικής οργάνωσης απάντησαν με απειλές κατά των χάκερς.

Όπως αναφέρει σε μήνυμά του μέλος της ΚΚΚ, καθώς έχει ξεκινήσει η περίοδος κυνηγιού στο Μιζούρι «είναι πολύ εύκολο ένας κυνηγός να κάνει λάθος και να χτυπήσει κάποιον που φοράει τη μάσκα των Anonymous νομίζοντας ότι πρόκειται για ελάφι. Μπουμ! Ουπς, συγγνώμη ήταν ατύχημα».

Σε δεύτερο μήνυμα η οργάνωση αναφέρει «Οι άθλιοι λάτρεις των νέγρων θα πέσουν. Δεν κρυβόμαστε, δεν ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε και για αυτό που εκπροσωπούμε. Θα σας κυνηγήσουμε και θα τραβήξουμε τις μάσκες σας. Η Κου Κλουξ Κλαν πρέπει να προκαλεί φόβο και όχι να δέχεται απειλές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.